tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

9 KURSİYERE BAŞARI BELGESİ

Manşet 22.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 22.04.2024 - 11:22 583 kez okundu.
 

9 KURSİYERE BAŞARI BELGESİ

Okuma yazmayı çözen yetişkinler başarı belgesi almaya hak kazandılar
Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze bağlı birimlerden Ragıp Soysal Çocuk Kütüphanesi’nde, Uşak Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı süresinde yetişkinler için 1. ve 2. Kademe Okuma Yazma kursu açıldı. 9 aktif kursiyerle geçen yıl 17 Eylül’de açılan okuma yazma kursunda, kursiyerler 1. Kademe Okuma Yazma Kursu’ndan başarı belgesi almaya hak kazandı. Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Sabri Ceylan, başarı belgesi almaya hak kazanan kursiyerlerle bir araya gelerek başarılarından dolayı kutladı. Eğitmen Senem Özgen Mıdık’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Sabri Ceylan, “Eğitimlerimiz Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphanemiz bünyesinde aktif olarak devam edecektir” dedi.  
Okuma yazmayı çözen yetişkinler başarı belgesi almaya hak kazandılar

Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze bağlı birimlerden Ragıp Soysal Çocuk Kütüphanesi’nde, Uşak Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı süresinde yetişkinler için 1. ve 2. Kademe Okuma Yazma kursu açıldı. 9 aktif kursiyerle geçen yıl 17 Eylül’de açılan okuma yazma kursunda, kursiyerler 1. Kademe Okuma Yazma Kursu’ndan başarı belgesi almaya hak kazandı.

Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Sabri Ceylan, başarı belgesi almaya hak kazanan kursiyerlerle bir araya gelerek başarılarından dolayı kutladı. Eğitmen Senem Özgen Mıdık’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Sabri Ceylan, “Eğitimlerimiz Halk Eğitim Merkezi ve Kütüphanemiz bünyesinde aktif olarak devam edecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.