tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

BAŞKAN YALIM, NAKLİYECİLER VE MOTORLU TAŞITLAR KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

Manşet 23.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 22.04.2024 - 15:06 400 kez okundu.
 

BAŞKAN YALIM, NAKLİYECİLER VE MOTORLU TAŞITLAR KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Nakliyeciler ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifini ziyaret ederek Oda Başkanı Mustafa Korkmaz’ın misafiri oldu.
Ziyarette Oda Başkanı Mustafa Korkmaz, kooperatif üyelerinin talep ve önerilerini Başkan Özkan Yalım’a aktardı. Uşak Belediyesinden yapılan açıklamada, ‘’ Belediye Başkanımız Sayın Özkan Yalım, S.S. Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret ederek kooperatif üyeleriyle bir araya geldi. Sıcak ve samimi sohbetler eşliğinde kooperatif üyelerinin talep ve önerilerini dinleyen ve şehrimize kazandıracağı hizmetlerden bahseden Başkanımız, misafirperverlikleri nedeniyle Kooperatif Başkanı Sayın Sait Tuncay’a, üyelerine ve Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sayın Mustafa Korkmaz’a teşekkürlerini iletti.’’ Denildi.  
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Nakliyeciler ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifini ziyaret ederek Oda Başkanı Mustafa Korkmaz’ın misafiri oldu.

Ziyarette Oda Başkanı Mustafa Korkmaz, kooperatif üyelerinin talep ve önerilerini Başkan Özkan Yalım’a aktardı.

Uşak Belediyesinden yapılan açıklamada, ‘’ Belediye Başkanımız Sayın Özkan Yalım, S.S. Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret ederek kooperatif üyeleriyle bir araya geldi.

Sıcak ve samimi sohbetler eşliğinde kooperatif üyelerinin talep ve önerilerini dinleyen ve şehrimize kazandıracağı hizmetlerden bahseden Başkanımız, misafirperverlikleri nedeniyle Kooperatif Başkanı Sayın Sait Tuncay’a, üyelerine ve Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sayın Mustafa Korkmaz’a teşekkürlerini iletti.’’ Denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.