tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

ÇOCUKLARA DOĞAYI KEŞFETME VE FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ

Manşet 23.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 23.04.2024 - 09:55 433 kez okundu.
 

ÇOCUKLARA DOĞAYI KEŞFETME VE FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden çevre bilincine katkı; saksı boyama ve tohum ekimi etkinliği
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinden Sevda Sarılmış, Elif Arabacı, Fehmiye Güngör, Esra Lüleci; çevre bilincini kazandırmak amacıyla 18 Nisan’da saksı boyama ve 19 Nisan’da tohum ekimi etkinliklerini gerçekleştirdi. Bu etkinlikler, Cumhuriyet İlkokulu’nda çocuklara doğayı keşfetme ve fidan dikme konularında eğitici bir deneyim sundu. “Doğayı Keşfet, Fidanla Büyüt” sloganıyla 4. sınıf öğrencilerine doğal yaşamın önemini vurgulayarak, çevre dostu alışkanlıkların önemini öğretmeyi hedefledi. Saksı boyama etkinliği sırasında çocuklar, kendi elleriyle saksılara renkli desenler ve çizimler yaparken, tohum ekimi etkinliğinde ise toprağa tohumlu kalemden çıkan çiçek tohumları ekerek doğayla iç içe bir deneyim yaşadılar. 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde Cumhuriyet İlkokulunda etkinlik devam edecektir. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, bu tür etkinliklerle çocuklara çevre bilincini kazandırmaya ve doğa sevgisini arttırmaya devam ediyor.  
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden çevre bilincine katkı; saksı boyama ve tohum ekimi etkinliği

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinden Sevda Sarılmış, Elif Arabacı, Fehmiye Güngör, Esra Lüleci; çevre bilincini kazandırmak amacıyla 18 Nisan’da saksı boyama ve 19 Nisan’da tohum ekimi etkinliklerini gerçekleştirdi. Bu etkinlikler, Cumhuriyet İlkokulu’nda çocuklara doğayı keşfetme ve fidan dikme konularında eğitici bir deneyim sundu.

“Doğayı Keşfet, Fidanla Büyüt” sloganıyla 4. sınıf öğrencilerine doğal yaşamın önemini vurgulayarak, çevre dostu alışkanlıkların önemini öğretmeyi hedefledi. Saksı boyama etkinliği sırasında çocuklar, kendi elleriyle saksılara renkli desenler ve çizimler yaparken, tohum ekimi etkinliğinde ise toprağa tohumlu kalemden çıkan çiçek tohumları ekerek doğayla iç içe bir deneyim yaşadılar. 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde Cumhuriyet İlkokulunda etkinlik devam edecektir. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, bu tür etkinliklerle çocuklara çevre bilincini kazandırmaya ve doğa sevgisini arttırmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.