whatsapp

Gediz’de Tarım, Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı

Manşet 07.07.2024 - 00:00, Güncelleme: 06.07.2024 - 14:43 875+ kez okundu.
 

Gediz’de Tarım, Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı

Uşak iline komşu Kütahya’nın Gediz ilçesinde Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan ‘2. Gediz Tarım, Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı’ 24 Temmuz’da kapılarını ziyaretçilerine açacak.
Ticaret ve Sanayi Odası internet sitesinde yaptığı duyuruda, “Tarım teknolojilerinin bölge üreticilerine tanıtılması, sektörde hizmet veren üretici ve tedarikçi şirketlerin bölge çiftçisiyle bir araya gelmesinin amaçlandığı fuara katılmak veya fuarda stant açma isteyen üyelerimizin, aşağıda yazılı firma temsilcileri ile iletişime geçebileceğini, bilgilerinize sunarız” ifadelerine yer verdi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan ‘2. Gediz Tarım, Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı’; Gediz başta olmak üzere, Kütahya merkez ve İlçeleri, çevre il ve ilçelerin tarım ve hayvancılık sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirme hedefliyor. Hızla gelişen tarım ve hayvancılık teknolojileri, sektöründe faaliyet gösteren üretici ve tedarikçilerinin yeni ürünlerinin tanıtılması, bölge çiftçilerinin yeni teknolojilerle modern tarıma geçmesi, ticari ilişkilerin kurulması, bölgeye yeni yatırımların yapılması hedeflenmektedir. Tarım ve hayvancılık sektöründe önde gelen kurum ve kuruluşlar, üreticilere ve çiftçilere fuar süresince sektöre yönelik panel ve söyleşilerle çözümler üretmeye çalışacaktır. Etkinlikler fuar öncesi bölge üreticilerinin talepleri doğrultusunda belirlenecektir. Tarım ve hayvancılık sektörünün sürdürülebilir kılınması, geliştirilmesi ve üretimin arttırılması yolunda firma ve üreticileri bir araya getirecektir. 24-27 Temmuz 2024 tarihleri arasında, Gediz Çok Amaçlı Kapalı Fuar Alanında gerçekleştirilecek olan 2.Gediz Tarım, Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı’na tüm vatandaşlar davetlidir.  
Uşak iline komşu Kütahya’nın Gediz ilçesinde Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan ‘2. Gediz Tarım, Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı’ 24 Temmuz’da kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Ticaret ve Sanayi Odası internet sitesinde yaptığı duyuruda, “Tarım teknolojilerinin bölge üreticilerine tanıtılması, sektörde hizmet veren üretici ve tedarikçi şirketlerin bölge çiftçisiyle bir araya gelmesinin amaçlandığı fuara katılmak veya fuarda stant açma isteyen üyelerimizin, aşağıda yazılı firma temsilcileri ile iletişime geçebileceğini, bilgilerinize sunarız” ifadelerine yer verdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan ‘2. Gediz Tarım, Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı’; Gediz başta olmak üzere, Kütahya merkez ve İlçeleri, çevre il ve ilçelerin tarım ve hayvancılık sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirme hedefliyor. Hızla gelişen tarım ve hayvancılık teknolojileri, sektöründe faaliyet gösteren üretici ve tedarikçilerinin yeni ürünlerinin tanıtılması, bölge çiftçilerinin yeni teknolojilerle modern tarıma geçmesi, ticari ilişkilerin kurulması, bölgeye yeni yatırımların yapılması hedeflenmektedir. Tarım ve hayvancılık sektöründe önde gelen kurum ve kuruluşlar, üreticilere ve çiftçilere fuar süresince sektöre yönelik panel ve söyleşilerle çözümler üretmeye çalışacaktır. Etkinlikler fuar öncesi bölge üreticilerinin talepleri doğrultusunda belirlenecektir. Tarım ve hayvancılık sektörünün sürdürülebilir kılınması, geliştirilmesi ve üretimin arttırılması yolunda firma ve üreticileri bir araya getirecektir. 24-27 Temmuz 2024 tarihleri arasında, Gediz Çok Amaçlı Kapalı Fuar Alanında gerçekleştirilecek olan 2. Gediz Tarım, Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı’na tüm vatandaşlar davetlidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.