tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Hayırsever Hemşehrimiz Ali Turan Tarafından Yaptırılacak İlkokul İçin Protokol İmzalandı

Manşet 24.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 23.04.2024 - 14:48 392 kez okundu.
 

Hayırsever Hemşehrimiz Ali Turan Tarafından Yaptırılacak İlkokul İçin Protokol İmzalandı

Uşak Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Vali Dr. Turan Ergün, hayırsever Ali Turan, oğlu Hürriyet Turan ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel katıldı.
Yapım maliyetlerinin tamamının hayırseverimiz tarafından karşılanacağı “12 derslikli Ali Turan İlkokulu” 72 milyon TL’ye mâl olacak ve inşaatının tamamlanmasının ardından Uşak İl Millî Eğitim Müdürlüğüne devredilecek. Vali Dr. Turan Ergün, törende yaptığı açıklamada “Kıymetli hayırseverimiz Ali Turan Bölme Mahallemizde 3.702 metrekarelik taşınmaz üzerine Millî Eğitim Bakanlığı'nın tip projesi kapsamında 12 derslikli bir ilkokul yaptıracak. Hayırseverimizin yaklaşık 70 milyonun üzerinde bir harcamayla bir yılda tamamlayacağı öngörülen okulumuzda 360 öğrencimiz eğitim görecek.” ifadelerini kullandı. Uşak’ta hayırseverler kervanına her geçen gün yeni bir hayırseverin katıldığını vurgulayan Vali Ergün, “Özellikle geçen yıl yaşadığımız deprem felaketinden sonra merkezi bütçenin büyük bir kısmının oradaki yaraların sarılmasına ayrıldığı bir dönemde İlimizde eğitim yatırımları başta olmak üzere hayırsever desteklerinin ne kadar önemli olduğunu görmekteyiz. Uşak'taki tüm eğitim camiamız, öğrencilerimiz ve tüm hemşehrilerimiz adına başta hayırsever Ali Turan olmak üzere tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.  
Uşak Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Vali Dr. Turan Ergün, hayırsever Ali Turan, oğlu Hürriyet Turan ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel katıldı.

Yapım maliyetlerinin tamamının hayırseverimiz tarafından karşılanacağı “12 derslikli Ali Turan İlkokulu” 72 milyon TL’ye mâl olacak ve inşaatının tamamlanmasının ardından Uşak İl Millî Eğitim Müdürlüğüne devredilecek. Vali Dr. Turan Ergün, törende yaptığı açıklamada “Kıymetli hayırseverimiz Ali Turan Bölme Mahallemizde 3.702 metrekarelik taşınmaz üzerine Millî Eğitim Bakanlığı'nın tip projesi kapsamında 12 derslikli bir ilkokul yaptıracak. Hayırseverimizin yaklaşık 70 milyonun üzerinde bir harcamayla bir yılda tamamlayacağı öngörülen okulumuzda 360 öğrencimiz eğitim görecek.” ifadelerini kullandı.

Uşak’ta hayırseverler kervanına her geçen gün yeni bir hayırseverin katıldığını vurgulayan Vali Ergün, “Özellikle geçen yıl yaşadığımız deprem felaketinden sonra merkezi bütçenin büyük bir kısmının oradaki yaraların sarılmasına ayrıldığı bir dönemde İlimizde eğitim yatırımları başta olmak üzere hayırsever desteklerinin ne kadar önemli olduğunu görmekteyiz. Uşak'taki tüm eğitim camiamız, öğrencilerimiz ve tüm hemşehrilerimiz adına başta hayırsever Ali Turan olmak üzere tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.