tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

KAYMAKAM SELİN SARI'NIN 23 NİSAN MESAJI

Manşet 23.04.2024 - 11:15, Güncelleme: 23.04.2024 - 11:15 204 kez okundu.
 

KAYMAKAM SELİN SARI'NIN 23 NİSAN MESAJI

Kaymakam Selin SARI’nın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Mesajı
   Milli egemenliğimizin sembolü, kurtuluş mücadelemizin ve demokrasi tarihimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılında gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm milletimize ve istikbalimizin yegane teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.    Milletimizi ortak bir hedef etrafında bir araya gelerek birleştiren ilk Meclisimiz, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, hür yaşama uğruna sergilenen fedakarlığın en güzel timsali olmuştur.    Kurtuluş Savaşımızın en önemli dönüm noktası olan 23 Nisan 1920, Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir.İstiklal Mücadelemiz, ülkemizin o günlerde içinde bulunduğu her türlü güçlük ve olumsuz şartlara rağmen, ilk meclisimizin ortaya koyduğu “Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir” şiarı sayesinde kazanılmıştır.Milletimizi ortak bir gaye etrafında bir araya gelerek birleştiren ilk Meclisimiz vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, hür yaşama uğruna sergilenen fedakârlığın en güzel timsali olmuştur.    Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değeri, inancı ve güveni göstermektedir.Dünyadaki tek çocuk bayramı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlandığı 23 Nisan aynı zamanda dünyadaki sevgi dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği gündür.    Sevgili Çocuklar,    Hedefimiz, sizleri özgürce düşünen, insiyatif alabilen, sorgulayan, kendi toplumunun ve evrensel anlayışın doğrularından haberdar olan, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirebilmektir.Bunu başarabildiğimiz takdirde bugünün çocukları, yarının gençleri olarak sizler ülkemizin sadece zenginliği değil, dinamizminin ve değişen potansiyelinin kaynağı olacaksınız.    Kahraman bir milletin çocukları olarak sizler,ülkemizin ümitleri, istikbali ve yarınlarısınız.Bunun için bizler bütün hayallerimizi sizlerin üzerinden kuruyoruz.İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye’si sizlerle aydınlık,sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır.    Bu duygularla siz çocuklarımıza armağan edilen ve milli iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyor; dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle, aziz milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.                   Selin SARI              Eşme Kaymakamı  
Kaymakam Selin SARI’nın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Mesajı

   Milli egemenliğimizin sembolü, kurtuluş mücadelemizin ve demokrasi tarihimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılında gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm milletimize ve istikbalimizin yegane teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.

   Milletimizi ortak bir hedef etrafında bir araya gelerek birleştiren ilk Meclisimiz, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, hür yaşama uğruna sergilenen fedakarlığın en güzel timsali olmuştur.

   Kurtuluş Savaşımızın en önemli dönüm noktası olan 23 Nisan 1920, Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir.İstiklal Mücadelemiz, ülkemizin o günlerde içinde bulunduğu her türlü güçlük ve olumsuz şartlara rağmen, ilk meclisimizin ortaya koyduğu “Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir” şiarı sayesinde kazanılmıştır.Milletimizi ortak bir gaye etrafında bir araya gelerek birleştiren ilk Meclisimiz vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, hür yaşama uğruna sergilenen fedakârlığın en güzel timsali olmuştur.

   Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değeri, inancı ve güveni göstermektedir.Dünyadaki tek çocuk bayramı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlandığı 23 Nisan aynı zamanda dünyadaki sevgi dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği gündür.

   Sevgili Çocuklar,
   Hedefimiz, sizleri özgürce düşünen, insiyatif alabilen, sorgulayan, kendi toplumunun ve evrensel anlayışın doğrularından haberdar olan, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirebilmektir.Bunu başarabildiğimiz takdirde bugünün çocukları, yarının gençleri olarak sizler ülkemizin sadece zenginliği değil, dinamizminin ve değişen potansiyelinin kaynağı olacaksınız.

   Kahraman bir milletin çocukları olarak sizler,ülkemizin ümitleri, istikbali ve yarınlarısınız.Bunun için bizler bütün hayallerimizi sizlerin üzerinden kuruyoruz.İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye’si sizlerle aydınlık,sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır.

   Bu duygularla siz çocuklarımıza armağan edilen ve milli iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyor; dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle, aziz milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

                  Selin SARI
             Eşme Kaymakamı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.