tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

MSB atış anlarını paylaştı

Gündem 23.04.2024 - 00:00, Güncelleme: 22.04.2024 - 16:29 208 kez okundu.
 

MSB atış anlarını paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı, ‘MKE’ ve ‘Made in Türkiye’ detaylı videoda giydikleri kamuflaj kıyafetleriyle arazide adeta görünmez olan keskin nişancının atış anını paylaştı.
ANKARA (İGFA) -  Türk Silahlı Kuvvetleri'nin uzman keskin nişancıları, her türlü arazide adeta görünmez olmayı ve özel atış tekniklerini öğrenerek 1200 metreye kadar uzaklıktaki hedefleri tam isabetle vuruyor. Gizlenme konusunda uzmanlaşan keskin nişancılar, giydikleri kamuflaj kıyafetleri, ilerleme ve siper alış biçimleriyle her türlü arazide adeta görünmez oluyor. Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından, 'MKE’ ve ‘Made in Türkiye’ detaylı görüntülerde kamuflaj kıyafetleriyle arazide görünmez olan keskin nişancının atış anını, "Tek atış, tek vuruş" ifadeleriyle paylaştı. Tek Atış, Tek Vuruş! ????????#MillîSavunmaBakanlığı pic.twitter.com/W0l5Tvvo6T — T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) April 22, 2024  
Milli Savunma Bakanlığı, ‘MKE’ ve ‘Made in Türkiye’ detaylı videoda giydikleri kamuflaj kıyafetleriyle arazide adeta görünmez olan keskin nişancının atış anını paylaştı.

ANKARA (İGFA) -  Türk Silahlı Kuvvetleri'nin uzman keskin nişancıları, her türlü arazide adeta görünmez olmayı ve özel atış tekniklerini öğrenerek 1200 metreye kadar uzaklıktaki hedefleri tam isabetle vuruyor.

Gizlenme konusunda uzmanlaşan keskin nişancılar, giydikleri kamuflaj kıyafetleri, ilerleme ve siper alış biçimleriyle her türlü arazide adeta görünmez oluyor.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından, 'MKE’ ve ‘Made in Türkiye’ detaylı görüntülerde kamuflaj kıyafetleriyle arazide görünmez olan keskin nişancının atış anını, "Tek atış, tek vuruş" ifadeleriyle paylaştı.

Tek Atış, Tek Vuruş! ????????#MillîSavunmaBakanlığı pic.twitter.com/W0l5Tvvo6T

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) April 22, 2024

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.