tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Şehit Ruhi Çetin Ortaokulunda Motivasyon ve Sanat Etkinliği

Manşet 23.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 22.04.2024 - 15:08 658 kez okundu.
 

Şehit Ruhi Çetin Ortaokulunda Motivasyon ve Sanat Etkinliği

Uşak Üniversitesi Öğrencilerinden Sanatla Dolu Bir Gün: Şehit Ruhi Çetin Ortaokulunda Motivasyon ve Sanat Etkinliği.
 Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencilerinden Çağdaş Çepe, Nida Damla Gürsu, Elisa Yapıcı ve Fadime Nur Uyar Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında Kökez Köyü Şehit Ruhi Çetin ortaokulundaki öğrencilerin okul motivasyonunu ve sanata bağlılıklarını artırmak için 5 Nisan Cuma günü etkinlik düzenledi. Sanat Etkinliğiyle Öğrencilere Yeni Bakış Açısı Kazandırıldı: Köy Okullarında Sanata İlgi Artıyor"  Halkla İlişkiler ve Reklamcılık öğrencileri, Şehit Ruhi Çetin Ortaokulu'nda düzenlenen Sanat Etkinliği ile öğrencilere yeni bir bakış açısı kazandırdı. Öğrencileri motive etmek ve okula bağlılığı artırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, köy okullarındaki öğrencilerin sanata olan yatkınlığını artırmayı hedefliyordu.  Yapılan araştırmalar, köy okullarındaki öğrencilerin sanata olan ilgisinin az olduğunu ortaya koydu. Bu veriler ışığında, öğrencilere sanatın önemini ve aynı zamanda etkisini kavratmak amacıyla bir etkinlik düzenlendi.  Bu verimli etkinlik, 5 Nisan 2024 tarihinde saat 12.00'da başladı ve 3 saat süren bir etkinlik programıydı. Öğrenciler, farklı sanat disiplinleri hakkında bilgi edinme ve kendilerini ifade etme fırsatı buldular. Öğrencilere sanatla ilgili bilgiler verildi ve bardak boyama gibi pratik etkinliklere katılım sağlandı.  Etkinliği organize eden ekip, Elisa Yapıcı, Nida Damla Gürsu, Çağdaş Çepe ve Fadime Nur Uyar'dan oluşuyordu. Ekip, öğrencilerin katılımını teşvik etmek ve etkinliği başarıyla tamamlamak için özverili bir şekilde çalıştı.
Uşak Üniversitesi Öğrencilerinden Sanatla Dolu Bir Gün: Şehit Ruhi Çetin Ortaokulunda Motivasyon ve Sanat Etkinliği.

  Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencilerinden Çağdaş Çepe, Nida Damla Gürsu, Elisa Yapıcı ve Fadime Nur Uyar Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında Kökez Köyü Şehit Ruhi Çetin ortaokulundaki öğrencilerin okul motivasyonunu ve sanata bağlılıklarını artırmak için 5 Nisan Cuma günü etkinlik düzenledi.

Sanat Etkinliğiyle Öğrencilere Yeni Bakış Açısı Kazandırıldı: Köy Okullarında Sanata İlgi Artıyor"
 Halkla İlişkiler ve Reklamcılık öğrencileri, Şehit Ruhi Çetin Ortaokulu'nda düzenlenen Sanat Etkinliği ile öğrencilere yeni bir bakış açısı kazandırdı. Öğrencileri motive etmek ve okula bağlılığı artırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, köy okullarındaki öğrencilerin sanata olan yatkınlığını artırmayı hedefliyordu.
 Yapılan araştırmalar, köy okullarındaki öğrencilerin sanata olan ilgisinin az olduğunu ortaya koydu. Bu veriler ışığında, öğrencilere sanatın önemini ve aynı zamanda etkisini kavratmak amacıyla bir etkinlik düzenlendi.
 Bu verimli etkinlik, 5 Nisan 2024 tarihinde saat 12.00'da başladı ve 3 saat süren bir etkinlik programıydı. Öğrenciler, farklı sanat disiplinleri hakkında bilgi edinme ve kendilerini ifade etme fırsatı buldular. Öğrencilere sanatla ilgili bilgiler verildi ve bardak boyama gibi pratik etkinliklere katılım sağlandı.
 Etkinliği organize eden ekip, Elisa Yapıcı, Nida Damla Gürsu, Çağdaş Çepe ve Fadime Nur Uyar'dan oluşuyordu. Ekip, öğrencilerin katılımını teşvik etmek ve etkinliği başarıyla tamamlamak için özverili bir şekilde çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.