whatsapp

Tarihi çeşmelere hijyenik temizlik

Manşet 06.07.2024 - 00:00, Güncelleme: 05.07.2024 - 15:51 937+ kez okundu.
 

Tarihi çeşmelere hijyenik temizlik

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çeşitli mahallelerde bulunan tarihi sokak çeşmelerinde hijyenik temizlik yapıyor.
İlimiz Kurtuluş Mahallesi Çakaloz Sokakta bulunan tarihi çeşme, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Çiğdem Varol’un talebi doğrultusunda Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ekibi tarafından sabunlu suyla yıkanarak temizlendi. Mahalle muhtarı Çiğdem Varol, “Hijyen temizliğini yapan Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Çiğdem Varol’un talebi üzerine yine aynı mahallenin Zübeyde Hanım Caddesinde bulunan çocuk parkının kırılan panel çitlerinin onarımı Uşak Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve ekibi tarafından, Çavuş Çeşme Sokakta bulunan kırık parke taşlarının tamiratı Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve ekipleri tarafından gerçekleştirildi. CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ise, “Kentimizi süsleyen ve her biri adeta tarihe açılan birer pencere olan çeşmelerimizin temizlik ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bizi biz yapan tüm değerlerimize sahip çıkacağız” diye konuştu.  
Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çeşitli mahallelerde bulunan tarihi sokak çeşmelerinde hijyenik temizlik yapıyor.

İlimiz Kurtuluş Mahallesi Çakaloz Sokakta bulunan tarihi çeşme, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Çiğdem Varol’un talebi doğrultusunda Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ekibi tarafından sabunlu suyla yıkanarak temizlendi. Mahalle muhtarı Çiğdem Varol, “Hijyen temizliğini yapan Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Çiğdem Varol’un talebi üzerine yine aynı mahallenin Zübeyde Hanım Caddesinde bulunan çocuk parkının kırılan panel çitlerinin onarımı Uşak Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve ekibi tarafından, Çavuş Çeşme Sokakta bulunan kırık parke taşlarının tamiratı Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ise, “Kentimizi süsleyen ve her biri adeta tarihe açılan birer pencere olan çeşmelerimizin temizlik ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bizi biz yapan tüm değerlerimize sahip çıkacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.