whatsapp

Uşak İl Genel Meclisi ilimizdeki yatırımları değerlendirdi

Manşet 06.07.2024 - 00:00, Güncelleme: 06.07.2024 - 10:02 921+ kez okundu.
 

Uşak İl Genel Meclisi ilimizdeki yatırımları değerlendirdi

Uşak İl Genel Meclisi, hafta boyunca devam eden oturumlarda, ilimize yapılacak yatırımlarla, hayata geçirilecek projeleri karara bağladı.
İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve bir hafta devam eden İl Genel Meclisi oturumları İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Uslu başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama ve açılışların ardından Banaz İlçesi Düzlüce Köyü Bölme Mahallesi Köy Yerleşik Alan Sınırı konusu hakkında İmar ve Bayındırlık Komisyonunca hazırlanan rapor görüşüldü. Merkez İlçe İlyaslı Köyü 445 ada, 5 ve 8 nolu parseller için hazırlanan Yenilenebilir Enerji kaynaklarına Dayalı Enerji Üretim Tesis Alanı Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı konusu hakkında görüşme yapan İl Genel Meclisi üyeleri, İmar ve Bayındırlık Komisyonunca hazırlanan raporu, Çevre ve Sağlık Komisyonunca hazırlanan raporu ve Tarım ve Diğer Hizmetler Komisyonunca hazırlanan raporu görüştü. Merkez İlçe İlyaslı Köyü 445 ada, 5 ve 8 nolu parseller için hazırlanan Yenilenebilir Enerji kaynaklarına Dayalı Enerji Üretim Tesis Alanı Amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı konusu hakkında; İmar ve Bayındırlık Komisyonunca hazırlanan rapor, Çevre ve Sağlık Komisyonunca hazırlanan rapor ve Tarım ve Diğer Hizmetler Komisyonunca hazırlanan raporları görüşerek karara başladı. Uşak Merkez’de Engelli öğrencilerimizin Rehabilitasyon Merkezlerinin Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler, Araştırma Geliştirme ve Engelliler ve İnsan Hakları Komisyonlarınca İncelenip araştırılması konulu önerge hakkında; Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonunca hazırlanan rapor, Araştırma Geliştirme Komisyonunca hazırlanan rapor ve Engelliler ve İnsan Hakları Komisyonunca hazırlanan raporlar ele alındı.  
Uşak İl Genel Meclisi, hafta boyunca devam eden oturumlarda, ilimize yapılacak yatırımlarla, hayata geçirilecek projeleri karara bağladı.

İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve bir hafta devam eden İl Genel Meclisi oturumları İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Uslu başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama ve açılışların ardından Banaz İlçesi Düzlüce Köyü Bölme Mahallesi Köy Yerleşik Alan Sınırı konusu hakkında İmar ve Bayındırlık Komisyonunca hazırlanan rapor görüşüldü. Merkez İlçe İlyaslı Köyü 445 ada, 5 ve 8 nolu parseller için hazırlanan Yenilenebilir Enerji kaynaklarına Dayalı Enerji Üretim Tesis Alanı Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı konusu hakkında görüşme yapan İl Genel Meclisi üyeleri, İmar ve Bayındırlık Komisyonunca hazırlanan raporu, Çevre ve Sağlık Komisyonunca hazırlanan raporu ve Tarım ve Diğer Hizmetler Komisyonunca hazırlanan raporu görüştü.

Merkez İlçe İlyaslı Köyü 445 ada, 5 ve 8 nolu parseller için hazırlanan Yenilenebilir Enerji kaynaklarına Dayalı Enerji Üretim Tesis Alanı Amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı konusu hakkında; İmar ve Bayındırlık Komisyonunca hazırlanan rapor, Çevre ve Sağlık Komisyonunca hazırlanan rapor ve Tarım ve Diğer Hizmetler Komisyonunca hazırlanan raporları görüşerek karara başladı. Uşak Merkez’de Engelli öğrencilerimizin Rehabilitasyon Merkezlerinin Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler, Araştırma Geliştirme ve Engelliler ve İnsan Hakları Komisyonlarınca İncelenip araştırılması konulu önerge hakkında; Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonunca hazırlanan rapor, Araştırma Geliştirme Komisyonunca hazırlanan rapor ve Engelliler ve İnsan Hakları Komisyonunca hazırlanan raporlar ele alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.