whatsapp

Uşak Süpermoto Pisti Millilere Ev Sahipliği Yapıyor

Manşet 05.07.2024 - 00:05, Güncelleme: 04.07.2024 - 12:32 965+ kez okundu.
 

Uşak Süpermoto Pisti Millilere Ev Sahipliği Yapıyor

Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuğlu ve Dünya Şampiyonları Uşak Belediyesi Süpermoto Pistinde antrenman yapıyor.
Uşak Belediyesi SuperMoto yarış pistinde antrenman yapan Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Dünya Superbike şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, Dünya SSP Şampiyonları Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü, Uşaklı Milli sporcumuz Dünya Endurans Şampiyonu Asrın Rodi Pak ve Uşaklı sporcumuz Doğu Avrupa Supermoto Birincisi Berkay Sarıay yoğun bir tempo ile şampiyonaya hazırlanıyor. 13-14 Temmuz 2024 Türkiye Süpermoto Şampiyonası 1. ve 2. Ayakları Uşak’ta koşulacak. Akabinde 3-4 Ağustos 2024 tarihinde şampiyonanın 3 ve 4. Ayaklarına yine Uşak ev sahipliği yapacak. Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Dünya Superbike şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, Dünya SSP Şampiyonları Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü, Uşaklı Milli sporcumuz Dünya Endurans Şampiyonu Asrın Rodi Pak ve Uşaklı sporcumuz Doğu Avrupa Supermoto Birincisi Berkay Sarıay ile bir araya gelen CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Başarılarıyla gurur duyduğumuz sporcularımızın daima yanlarında olduğumuzu hatırlatarak, onlara antrenmanlarında başarılar diliyorum” dedi.  
Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuğlu ve Dünya Şampiyonları Uşak Belediyesi Süpermoto Pistinde antrenman yapıyor.

Uşak Belediyesi SuperMoto yarış pistinde antrenman yapan Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Dünya Superbike şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, Dünya SSP Şampiyonları Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü, Uşaklı Milli sporcumuz Dünya Endurans Şampiyonu Asrın Rodi Pak ve Uşaklı sporcumuz Doğu Avrupa Supermoto Birincisi Berkay Sarıay yoğun bir tempo ile şampiyonaya hazırlanıyor. 13-14 Temmuz 2024 Türkiye Süpermoto Şampiyonası 1. ve 2. Ayakları Uşak’ta koşulacak. Akabinde 3-4 Ağustos 2024 tarihinde şampiyonanın 3 ve 4. Ayaklarına yine Uşak ev sahipliği yapacak.

Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Dünya Superbike şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, Dünya SSP Şampiyonları Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü, Uşaklı Milli sporcumuz Dünya Endurans Şampiyonu Asrın Rodi Pak ve Uşaklı sporcumuz Doğu Avrupa Supermoto Birincisi Berkay Sarıay ile bir araya gelen CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Başarılarıyla gurur duyduğumuz sporcularımızın daima yanlarında olduğumuzu hatırlatarak, onlara antrenmanlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.