tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

UŞAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

Manşet 24.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 24.04.2024 - 09:49 643 kez okundu.
 

UŞAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Geri Dönüşüm ve Organik Atık Yönetimi Projesi
Uşak Üniversitesi öğrencileri Beyza Büker, Songül Güleli ve Barış Tınaz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin'in önderliğinde, Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında yürütülen "Geri Dönüşüm ve Organik Atık Yönetimi" projesi için harekete geçti. Projenin amacının, Uşak Bir Eylül İlköğretim Okulu'nun 4. sınıf öğrencilerinde geri dönüşüm bilincini yaratmak olduğu ifade edildi. Öğrencilerin kendi geri dönüşüm kutularını tasarladıkları etkinlik başarıyla gerçekleştirildi. Bu etkinlik, öğrencilere geri dönüşümün önemini kavratmanın yanı sıra atıkların doğru bir şekilde ayrıştırılmasına katkı sağladı. Etkinliğe katılan öğrenciler, yaratıcı tasarımlar yaparak hem çevreye karşı daha bilinçli hale geldi hem de geri dönüşüm sürecine katkıda bulundu. Projenin önemine dair Beyza Büker şunları belirtiyor: "Geri dönüşüm, çevremizi korumak ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak adına hayati bir öneme sahip. Bu projeyle, özellikle küçük yaştaki çocuklara bu bilinci aşılamak istiyoruz. Onların doğaya duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz." Songül Güleli ise etkinlik sürecinde çocukların çok istekli bir şekilde katılım sağladığını belirtiyor. "Tüm öğrenciler diğer etkinlikleri sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler," diyor. Barış Tınaz ise projenin devamı hakkında şunları söylüyor: "Bu tarz projeler önemli, ancak gelecek günlerde gerçekleştireceğimiz kompost yapımı etkinliğiyle çocuklar, mutfak içi organik atıkların geri dönüştürülmesini deneyimleyecekler. Bu şekilde öğrenciler, geri dönüşümün farklı yönlerini de deneyimlemiş olacaklar."  
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Geri Dönüşüm ve Organik Atık Yönetimi Projesi

Uşak Üniversitesi öğrencileri Beyza Büker, Songül Güleli ve Barış Tınaz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin'in önderliğinde, Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında yürütülen "Geri Dönüşüm ve Organik Atık Yönetimi" projesi için harekete geçti. Projenin amacının, Uşak Bir Eylül İlköğretim Okulu'nun 4. sınıf öğrencilerinde geri dönüşüm bilincini yaratmak olduğu ifade edildi.

Öğrencilerin kendi geri dönüşüm kutularını tasarladıkları etkinlik başarıyla gerçekleştirildi. Bu etkinlik, öğrencilere geri dönüşümün önemini kavratmanın yanı sıra atıkların doğru bir şekilde ayrıştırılmasına katkı sağladı. Etkinliğe katılan öğrenciler, yaratıcı tasarımlar yaparak hem çevreye karşı daha bilinçli hale geldi hem de geri dönüşüm sürecine katkıda bulundu. Projenin önemine dair Beyza Büker şunları belirtiyor: "Geri dönüşüm, çevremizi korumak ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak adına hayati bir öneme sahip. Bu projeyle, özellikle küçük yaştaki çocuklara bu bilinci aşılamak istiyoruz. Onların doğaya duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz."

Songül Güleli ise etkinlik sürecinde çocukların çok istekli bir şekilde katılım sağladığını belirtiyor. "Tüm öğrenciler diğer etkinlikleri sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler," diyor. Barış Tınaz ise projenin devamı hakkında şunları söylüyor: "Bu tarz projeler önemli, ancak gelecek günlerde gerçekleştireceğimiz kompost yapımı etkinliğiyle çocuklar, mutfak içi organik atıkların geri dönüştürülmesini deneyimleyecekler. Bu şekilde öğrenciler, geri dönüşümün farklı yönlerini de deneyimlemiş olacaklar."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.