whatsapp

UŞAK’LI KİCK BOKSCULAR MADALYA KAZANDI

Manşet 06.07.2024 - 00:00, Güncelleme: 05.07.2024 - 15:44 815+ kez okundu.
 

UŞAK’LI KİCK BOKSCULAR MADALYA KAZANDI

Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Konya'da başladı. Müsabakalarda Uşak Belediyesi sporcuları başarı kazanarak madalyaların sahibi oldu.
Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen turnuvaya, 81 ilden yaklaşık 8 bin sporcu katıldı. Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Konya’da düzenlenen şampiyonanın çok önemli olduğunu söyledi. Ülkenin tüm şehirlerinden sporcuların geldiğini vurgulayan Kayıcı, "Burada 8 bine yakın katılımcı var. Böyle bir şampiyonayı yapmak çok zor. Fakat bizler zorlukları elimizden geldiği kadar aşmaya çalışıyoruz. Bu şampiyona, A Milli Takımların belirlendiği son şampiyonadır. Çocuklarımız bu müsabakalardan sonra ellerinden geldiği kadar çalışacak, Dünya Gençler Şampiyonası ve Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda devletimizi ve milletimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Başarılı olacaklar." diye konuştu. Uşak Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Belediyemiz sporcularımız Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda 71 kg ve 75 kg da Şampiyon olarak kürsüye damgasını vurdu. Şampiyon Sporcularımız, Hamza Gezgin Altın Madalya, Ateş Karakuş Altın Madalya, Cansel Çetin Bronz Madalya, Hamza Gezgin sikletinde Türkiye klasmanında şampiyon olarak Milli takımda ülkemizi Yunanistan da yapılacak olan Avrupa şampiyonasında temsil edecek. Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder, başarılar dileriz” denildi.  
Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Konya'da başladı. Müsabakalarda Uşak Belediyesi sporcuları başarı kazanarak madalyaların sahibi oldu.

Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen turnuvaya, 81 ilden yaklaşık 8 bin sporcu katıldı. Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Konya’da düzenlenen şampiyonanın çok önemli olduğunu söyledi. Ülkenin tüm şehirlerinden sporcuların geldiğini vurgulayan Kayıcı, "Burada 8 bine yakın katılımcı var. Böyle bir şampiyonayı yapmak çok zor. Fakat bizler zorlukları elimizden geldiği kadar aşmaya çalışıyoruz. Bu şampiyona, A Milli Takımların belirlendiği son şampiyonadır. Çocuklarımız bu müsabakalardan sonra ellerinden geldiği kadar çalışacak, Dünya Gençler Şampiyonası ve Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda devletimizi ve milletimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Başarılı olacaklar." diye konuştu.

Uşak Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Belediyemiz sporcularımız Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda 71 kg ve 75 kg da Şampiyon olarak kürsüye damgasını vurdu. Şampiyon Sporcularımız, Hamza Gezgin Altın Madalya, Ateş Karakuş Altın Madalya, Cansel Çetin Bronz Madalya, Hamza Gezgin sikletinde Türkiye klasmanında şampiyon olarak Milli takımda ülkemizi Yunanistan da yapılacak olan Avrupa şampiyonasında temsil edecek. Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder, başarılar dileriz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.