tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

UŞAK’LI VATANDAŞLARIN ŞİFA MERKEZİ, SİMAV EYNAL KAPLICALARI

Manşet 20.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 20.04.2024 - 16:58 462 kez okundu.
 

UŞAK’LI VATANDAŞLARIN ŞİFA MERKEZİ, SİMAV EYNAL KAPLICALARI

Uşak’lı vatandaşların öncelikli tercihleri arasında yer alan Simav Eynal Kaplıcaları, şifalı termal suyu ile cazibe merkezi oldu.
Termal Turizm Merkezi olarak ilan edilen Simav Eynal Kaplıcaları’nda 163 santigrat derece sıcak su fışkırıyor. Kaplıcalarda şifa arayanlara ise 70-80 santigrat derece şifalı sıcak suyla buluşuyor. Sağlık Bakanlığı Kaplıca İşletme Ruhsatına sahip, su analizlerinde de, mineralli suyun, tedavi edici unsurlara sahip olduğu Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünce onaylanmıştır. Romatizmal hastalıklar, kronik bel ağrısı, eklem hastalıkları, yumuşak doku hastalıkları, ortopedik, beyin ve sinir cerrahisi sonrası, genel stres bozukluğu ve spor yaralanmalarında tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılabilir nitelikte yer alıyor. Ayrıca nevralji, cilt ve deri hastalıklarına, böbrek taşlarının dökülmesine, siyatik, kireçlenme, kadın hastalıkları ve sedef hastalığına iyi geldiği biliniyor. Simav Eynal Kaplıcaları, Kütahya Valiliği İl Sağlık Müdürlüğünce 15.04.2011 tarihli ve KT.43.04.ruhsat nolu belgeye sahip olup, su analizlerinde mineralli suyumuzun tedavi edici unsurlara sahip olduğu Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce onaylanmıştır. Eynal Termal Turizm Merkezinde konaklama yapmak isteyen ziyaretçiler için otel ve apart daireler bulunuyor. Ayrıca Termal Turizm Merkezinde; günübirlik gelen ziyaretçiler için termal sulardan faydalanabilecekleri açık havuz, aquapark ve hamamlar yer alıyor. Gölcük Yaylası 1450 rakımlı Gölcük Gölü’nün etrafı son derece keyifli bir yürüyüş parkurudur. Gölcük yaylası aynı zamanda mesire alanıdır. Gölcük, Martılı, Demir bükü ve Eğrelce yaylaları doğa yürüyüşleri ve piknik alanları bakımından oldukça uygundur. Evliya Çelebi, Simav Eynal Kaplıcaları hakkında, “Dünyada ve Anadolu'da birçok kaplıcayı gezdim, gördüm ama bunun gibisini görmedim. Böylesi yeryüzünde yoktur.”      
Uşak’lı vatandaşların öncelikli tercihleri arasında yer alan Simav Eynal Kaplıcaları, şifalı termal suyu ile cazibe merkezi oldu.

Termal Turizm Merkezi olarak ilan edilen Simav Eynal Kaplıcaları’nda 163 santigrat derece sıcak su fışkırıyor. Kaplıcalarda şifa arayanlara ise 70-80 santigrat derece şifalı sıcak suyla buluşuyor. Sağlık Bakanlığı Kaplıca İşletme Ruhsatına sahip, su analizlerinde de, mineralli suyun, tedavi edici unsurlara sahip olduğu Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünce onaylanmıştır. Romatizmal hastalıklar, kronik bel ağrısı, eklem hastalıkları, yum uşak doku hastalıkları, ortopedik, beyin ve sinir cerrahisi sonrası, genel stres bozukluğu ve spor yaralanmalarında tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılabilir nitelikte yer alıyor. Ayrıca nevralji, cilt ve deri hastalıklarına, böbrek taşlarının dökülmesine, siyatik, kireçlenme, kadın hastalıkları ve sedef hastalığına iyi geldiği biliniyor.

Simav Eynal Kaplıcaları, Kütahya Valiliği İl Sağlık Müdürlüğünce 15.04.2011 tarihli ve KT.43.04.ruhsat nolu belgeye sahip olup, su analizlerinde mineralli suyumuzun tedavi edici unsurlara sahip olduğu Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce onaylanmıştır. Eynal Termal Turizm Merkezinde konaklama yapmak isteyen ziyaretçiler için otel ve apart daireler bulunuyor. Ayrıca Termal Turizm Merkezinde; günübirlik gelen ziyaretçiler için termal sulardan faydalanabilecekleri açık havuz, aquapark ve hamamlar yer alıyor.

Gölcük Yaylası

1450 rakımlı Gölcük Gölü’nün etrafı son derece keyifli bir yürüyüş parkurudur. Gölcük yaylası aynı zamanda mesire alanıdır. Gölcük, Martılı, Demir bükü ve Eğrelce yaylaları doğa yürüyüşleri ve piknik alanları bakımından oldukça uygundur. Evliya Çelebi, Simav Eynal Kaplıcaları hakkında, “Dünyada ve Anadolu'da birçok kaplıcayı gezdim, gördüm ama bunun gibisini görmedim. Böylesi yeryüzünde yoktur.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.