tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Uşak’ta ‘İşletmede Mesleki Eğitim’ İşbirliği Görüşmeleri

Manşet 18.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 18.04.2024 - 11:24 594 kez okundu.
 

Uşak’ta ‘İşletmede Mesleki Eğitim’ İşbirliği Görüşmeleri

Uşak Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, "İşletmede Mesleki Eğitim" (3+1) Sistemi Üzerine İş Birliği ve Deneyim Paylaşımı Görüşmeleri Gerçekleştirildi
Uşak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. İbrahim Türkmen ve Öğr. Gör. Ramazan Rüçhan Kaya ile birlikte Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğretim üyesi Doç. Dr. Selahattin Bozkurt'tan oluşan heyet tarafından "İşletmede Mesleki Eğitim" (3+1) sistemi üzerine istişarelerde bulunmak ve deneyim paylaşımı amacıyla Ulubey Meslek Yüksekokulu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, Ulubey Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğretim üyesi Doç. Dr. Ozan Çatır süreç hakkında detaylı bilgilendirmeler yaparak 3+1 eğitim modeline geçiş süreci ile modelin avantaj ve dezavantajları hakkında deneyimlerini aktardı. Yapılan açıklamada, “Misafirperverlikleri ve destekleri için başta Doç. Dr. Ozan Çatır ve Ulubey Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kumaş olmak üzere tüm Ulubey Meslek Yüksekokulu personeline teşekkür ederiz” denildi.  
Uşak Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, "İşletmede Mesleki Eğitim" (3+1) Sistemi Üzerine İş Birliği ve Deneyim Paylaşımı Görüşmeleri Gerçekleştirildi

Uşak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. İbrahim Türkmen ve Öğr. Gör. Ramazan Rüçhan Kaya ile birlikte Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğretim üyesi Doç. Dr. Selahattin Bozkurt'tan oluşan heyet tarafından "İşletmede Mesleki Eğitim" (3+1) sistemi üzerine istişarelerde bulunmak ve deneyim paylaşımı amacıyla Ulubey Meslek Yüksekokulu'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında, Ulubey Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğretim üyesi Doç. Dr. Ozan Çatır süreç hakkında detaylı bilgilendirmeler yaparak 3+1 eğitim modeline geçiş süreci ile modelin avantaj ve dezavantajları hakkında deneyimlerini aktardı. Yapılan açıklamada, “Misafirperverlikleri ve destekleri için başta Doç. Dr. Ozan Çatır ve Ulubey Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kumaş olmak üzere tüm Ulubey Meslek Yüksekokulu personeline teşekkür ederiz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.