tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Vali Ergün'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Manşet 23.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 22.04.2024 - 16:54 373 kez okundu.
 

Vali Ergün'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Aziz Milletimizin adını tarihe kahramanca yazdığı Kurtuluş Savaşı’mızı Gazilik Nişanıyla yürüten Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104. yıl dönümünü ve “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”mızı kutlamanın haklı gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Kahraman Milletimiz; Türk’ün gücünü ve memleket sevdasını çok zor şartlar altında kazandığı şanlı zaferle tüm Dünya’ya duyurmuş; nasıl ki o şanlı zafer için topyekûn mücadele verdiyse millet egemenliği için de aynı çabayı göstererek Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizi kurmuştur. Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; millet egemenliğini esas alan demokrasi anlayışının temelini atarken, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği önem ve duyduğu güveni “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.” sözleriyle ifade ederek, bu önem ve güvenin göstergesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı tüm çocuklara armağan etmiştir.                                                                          Damarlarındaki asil kandan ve bu armağandan mütevellit geleceğin temsili çocuklarımızın ülkemiz adına çok önemli görev ve sorumlulukları vardır. Evlatlarımızın, bu önemli ödevlerini en başarılı haliyle gerçekleştireceğine inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutluyorum.”  
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Aziz Milletimizin adını tarihe kahramanca yazdığı Kurtuluş Savaşı’mızı Gazilik Nişanıyla yürüten Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104. yıl dönümünü ve “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”mızı kutlamanın haklı gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Kahraman Milletimiz; Türk’ün gücünü ve memleket sevdasını çok zor şartlar altında kazandığı şanlı zaferle tüm Dünya’ya duyurmuş; nasıl ki o şanlı zafer için topyekûn mücadele verdiyse millet egemenliği için de aynı çabayı göstererek Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizi kurmuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; millet egemenliğini esas alan demokrasi anlayışının temelini atarken, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği önem ve duyduğu güveni “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.” sözleriyle ifade ederek, bu önem ve güvenin göstergesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı tüm çocuklara armağan etmiştir.                                                                         

Damarlarındaki asil kandan ve bu armağandan mütevellit geleceğin temsili çocuklarımızın ülkemiz adına çok önemli görev ve sorumlulukları vardır. Evlatlarımızın, bu önemli ödevlerini en başarılı haliyle gerçekleştireceğine inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutluyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.