Uşak’ta Vizyondaki Filmler

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma

Aşk üç kişiliktir mottosundan hareketle Bella'nın vampir türünden Edward ve kurtadam klanından Jacob ile sürdürdüğü gizemli aşk, arkadaşlık ve kıskançlık hikayesi devam ediyor. Stephenie Meyer'ın fenomen haline gelen başarılı kitap serisinden uyarlanan Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma'da Bella Swan (Kristen Stewart), Seattle'ın gizemli ölümlerle çalkalanması ve kinci bir vampirin intikam almaya devam etmesiyle kendisini yine tehlikenin tam ortasında bulur. Tüm bunların ortasında bir de Edward Cullen (Robert Pattinson)'a olan aşkıyla arkadaşı Jacob Black (Taylor Lautner) arasında bir seçim yapmak durumundadır. Tabii vereceği kararın vampirlerle kurt adamlar arasında asırlardır varolan kavgayı ateşleyebileceğinin farkındadır. Mezuniyetinin giderek yaklaşmasıyla Bella hayatının en zor kararını vermeye de yaklaşmaktadır.

Koparan Kardeşler

Koparan Kardeşler, katıldıkları belediye ihalesinde kendilerini trajikomik olayların içerisinde bulan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Orhan Koparan ve kardeşi Naylon, Koparan Kardeşler adını verdikleri şirketlerinde, ölüm sonrası mevtaların kabir bakım işlerini yaparak geçimlerini sağlar. İşlerini geliştirmek isteyen kardeşler,  bir gün belediyede kefen ihalesine girmek isterler. Ancak ihalenin kim tarafından alınacağının önceden ayarlandığından haberleri yoktur. İhalesi sırasında bir dizi olay çıkaran ve kendilerine düşman edinen Koparan kardeşler, kendilerini türlü trajikomik olayın içerisinde bulur. 

Köpekler Firarda

Köpekler Firarda, yanlışlıkla bir tiyatroya girmesiyle kendisini büyük bir maceranın içerisinde bulan bir sokak köpeğinin hikayesini konu ediyor. Tembel ama meraklı bir sokak köpeği olan Samson, bir gün yanlışlıkla kocaman bir tiyatro olan  Metropolitan Opera’ya girer. Tiyatroda dolaşmaya başlayan Samson, tiyatronun en önemli dansçısının köpeği olan Margot ile tanışır. Bu sırada tiyatronun en önemli gösterisi için hazırlanan taç kaybolur. Bu durum üzerine Samson, Margot ve arkadaşları sorunu çözmek için işe koyulur.

Sakın Ses Çıkarma

Sakın Ses Çıkarma, yeni tanıştıkları bir ailenin davetini kabul etmeleriyle kendilerini bir kabusun içerisinde bulan bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor. Amerikalı bir aile, tatilde yeni tanıştıkları ve çok iyi arkadaş oldukları büyüleyici bir İngiliz ailesi tarafından, kırsaldaki cennet gibi malikanelerine hafta sonunu geçirmek üzere davet edilir. Ancak onların güzel geçmesini umdukları hafta sonu tatili, ev ile ilgili karanlık sırları açığa çıkarmaktan, ev sahiplerinin pasif agresife varan davranışlarıyla konuklarının sınırlarını test etmeye başladığında kabusa dönüşür.

İzliyorlar

İzliyorlar, seyircileri gerçek ile hayal arasında bir yolculuğa çıkarıyor. Film, Adaş, Nine Geri Dönmüş ve Karaca Tozu başlıkları ile üç ayrı öyküden oluşuyor. Ölen annesini geri getirmek isteyen Orhan, yeraltındaki ölü diriltme enstitüsüne başvurur. Kızı için bir kedi sahiplenen Ayşe, önceki sahibinin tavsiyesine rağmen kedinin adını değiştirmez. Doktor Oktay ve eşi ise dilekleri gerçekleştiren bir toz keşfeder.

Gider Ayak

Gider Ayak, işinde başarılı olmak için çabalarken kendisini beklenmedik trajikomik olayların içerisinde bulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Zengin bir iş insanı, oğlu için yerel bir televizyon kanalı kurar. Kamil Mucit, kanala genel yayın yönetmeni olarak atanır. Kamil Mucit, işinde başarılı olmak için çabalarken kendisini türlü komik olayların içerisinde bulur. 

Ters Yüz 2

Ters Yüz 2, artık bir ergen olan ve çok daha çılgın, kişiselleştirilmiş duygularla uğraşmak zorunda olan Genç Riley'nin maceralarını konu ediyor. Riley, artık tam bir ergendir ve bu durum kumanda merkezinde karışıklığı neden olur. Bu zamana kadar çok iyi çalışan kumanda merkezi yıkımdan geçer çünkü beklenmedik bir duyguya yer açmak zorundadır. Yıllardır merkezi başarılı bir şekilde yöneten Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve Tiksinti, aralarına Kaygı, Gıpta, Bıkkınlık ve Utanç’ın katılmasıyla karmaşık duygular içerisindedir. 

Beterböcek Beterböcek

Beterböcek Beterböcek, Deetz ailesinin üç kuşağının Beterböcek'in olduğu eve geri dönmesiyle yaşananları konu ediyor. Deetz ailesinin üç nesli, beklenmedik bir trajedinin ardından Winter River'daki evlerine geri döner. Beterböcek ise hala Lydia’nın peşindedir. Asi genç kız Astrid, tavan arasındaki gizemli kasaba maketini keşfeder ve Öbür Dünya'ya açılan kapı kazara açılır. Bu durum Lydia'nın hayatının alt üst olmasına neden olur. Her iki alemde de sorunlar baş gösterirken, birinin Beterböcek'in adını üç kez söylemesi ve karmaşayı ortaya çıkarmak için geri dönmesi an meselesidir.

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır, herkes tarafından dışlanan Tili'nin gizemli biriyle tanıştıktan sonra yaşadığı maceraları konu ediyor. Okyanus Melekleri Ormanı’nın genel müdürü olan Tili, ormanı bir tatil köyü haline getirir ve böylece turistleri çekmeyi başarır. Bu sırada buzda meydana gelen bir çatlak yüzünden penguenlerin evleri zarar görünce, orman sakinleri arasında tartışma başlar. Durumun ne olduğunu anlamak isteyen Kaptan Penguen ve arkadaşları bu amaçla kuzeye gelir. Ancak onlar geldiğinde Tili yoktur. Tüm gruplardan dışlanan Tili, yeryüzündeki kimsenin varlığından haberi olmadığı gizemli biriyle tanışmıştır. İkili, penguenler şehriyle, ormanı yeniden kurmak için uzun bir yolculuğa çıkarlar. 

Çılgın Hırsız 4

Çılgın Hırsız 4, Gru ve sadık hizmetkarları Minyonlarını yeni maceralarını konu ediyor. Gru ve Lucy, kızları Margo, Edith ve Agnes ile birlikte ailenin en küçüğü Gru Junior'ı kucaklarına almalarıyla yeni bir hayata başlarlar. Artık Gru'nun karşısında yeni bir düşmanı vardır; Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina. Gru ve ailesi, yeni düşmanlarıyla karşı karşıya kalınca kaçmak zorunda kalırlar. 

Hellboy: The Crooked Man

Hellboy, The Crooked Man, 1950’lerin kırsal Appalachia'sında mahsur kalan Hellboy ve çaylak bir ajanın yaşadıklarını konu ediyor. Hellboy, 1950'lerde Paranormal Araştırma ve Savunma Bürosu'nun yeni ajanı Bobbie Jo Song ile birlikte Appalachian Dağları'nda mahsur kalır. İkili orada, Hellboy'un geçmişiyle sorunlu bir bağlantısı olan yerel bir şeytan olan Crooked Man'in yönettiği, cadıların musallat olduğu küçük bir topluluğu keşfeder. Bahsedilen kişi, 18. yüzyılda işlediği suçlardan dolayı asılan, ancak bölgenin yerleşik Şeytanı olarak Cehennemden dönen cimri ve savaş vurguncusu Jeremiah Witkins'tir.

Deadpool ve Wolverine

Deadpool ve Wolverine, büyük bir tehlikeye karşı Wolverine'i ikna ederek onunla birlikte savaşan Deadpool'un hikayesini konu ediyor. Wade Wilson’ın bir paralı asker olarak geçirdiği günler ve Deadpool kimliği artık geride kalmıştır. O şimdi sivil hayatta varlık göstermek için çabalar. Wade, yeni hayatına alışmaya çalışırken, büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalınca harekete geçmek zorunda kalır. Ancak bu tehlike ile tek başına baş etmesi zordur. Bu yüzden Wade en az kendisi kadar isteksiz olan Wolverine'i yardım etmesi için ikna etmeye çalışır.