Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu’nda, Gıda Teknolojisi Programı ile Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencileri, programlar arası iş birliği kapsamında uygulamalı peynir üretimi gerçekleştirdi. Uygulama, Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Süleyman Hacısalihoğlu ve Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülşah Çalışkan Koç koordinatörlüğünde yürütüldü.
Eşme MYO’da Öğrenciler Uygulamalı Peynir Üretti
Uşak Üniversitesi Eşme MYO’da Gıda Teknolojisi ve Veteriner Sağlık programı öğrencileri, iş birliğiyle uygulamalı peynir üretimi gerçekleştirdi.
Bunlar da ilginizi çekebilir