tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

AK PARTİ MECLİSTE İFTARDA BULUŞTU

Manşet 04.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 04.04.2024 - 10:56 603 kez okundu.
 

AK PARTİ MECLİSTE İFTARDA BULUŞTU

Ak Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meclis'te verdiği iftara katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un Meclis’te ev sahipliği yaptığı iftar programına AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’te katıldı. AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, ”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş’un ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında milletvekili arkadaşlarımızla bir araya geldik” sözlerine yer verdi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’te, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen milletvekilleriyle iftar programında konuştu. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, iftar programında milletvekilleriyle görüştü. TBMM Başkanı Kurtulmuş "Şimdi tekrar aynen 1921 Anayasası'nda olduğu gibi Türkiye'nin katılımcı, güçlü bir anayasa yapma imkanı bu Meclis’te vardır; yeter ki iyi niyetle, samimi olarak bu meselenin takipçisi olalım. TBMM'nin demokrasinin kalbi, milli iradenin tecelligahıdır. Türkiye'de milletimiz her hal ve şart altında demokrasiye sahip çıkmış, demokrasi kültürünü özümsemiş ve hiçbir zaman demokratik standartlarından taviz vermemiştir" diye konuştu.  
Ak Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meclis'te verdiği iftara katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un Meclis’te ev sahipliği yaptığı iftar programına AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’te katıldı. AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, ”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş’un ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında milletvekili arkadaşlarımızla bir araya geldik” sözlerine yer verdi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’te, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen milletvekilleriyle iftar programında konuştu. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, iftar programında milletvekilleriyle görüştü. TBMM Başkanı Kurtulmuş "Şimdi tekrar aynen 1921 Anayasası'nda olduğu gibi Türkiye'nin katılımcı, güçlü bir anayasa yapma imkanı bu Meclis’te vardır; yeter ki iyi niyetle, samimi olarak bu meselenin takipçisi olalım. TBMM'nin demokrasinin kalbi, milli iradenin tecelligahıdır. Türkiye'de milletimiz her hal ve şart altında demokrasiye sahip çıkmış, demokrasi kültürünü özümsemiş ve hiçbir zaman demokratik standartlarından taviz vermemiştir" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.