whatsapp

AK Partili Güneş’ten, Karahallı ve Çınarcık Köyü’ne Ziyaret

Manşet 08.09.2024 - 00:00, Güncelleme: 08.09.2024 - 13:15 1497 kez okundu.
 

AK Partili Güneş’ten, Karahallı ve Çınarcık Köyü’ne Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Karahallı ilçesi ve Çınarcık Köyü’nü ziyaret etti.
Adalet Ve Kalkınma Partisi Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Karahallı Kaymakamı Alper Kırgıl’ı ziyareti kapsamına ilişkin yaptığı açıklamada; “İlçe Başkanımız Şerafettin Afacan, İl Genel Meclisi Üyemiz Durmuş Yavuz, önceki dönem belediye başkanımız Ali Topçu, ilçe başkan yardımcımız Ünal Gültekin ile birlikte Karahallı Kaymakam Alper Kırgıl’ı ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Karahallı İlçesinin Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Gül Tekstil’i ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş yaptığı paylaşımda; “İlçe Başkanımız Şerafeddin Afacan, İl Genel Meclisi Üyemiz Durmuş Yavuz, önceki dönem belediye başkanımız Ali Topçu, ilçe başkan yardımcımız Ünal Gültekin ile birlikte Karahallı İlçemizin Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Gül Tekstil Ufuk Gül’ü ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Güneş son olarak Çınarcık Köyü ziyaretini Uşak İl Genel Meclisi Grup Başkanı Mehmet Bayar ve İl Genel Meclisi Üyesi Nafiz Mıdık ile birlikte gerçekleştirdi. Çınarcık köyünde vatandaşlarla biraraya gelen Güneş, “Misafir perverlikleri için Muhtarımız Sedat Sargın ve köylülerimize teşekkür ederim” dedi.    
Adalet ve Kalkınma Partisi Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Karahallı ilçesi ve Çınarcık Köyü’nü ziyaret etti.

Adalet Ve Kalkınma Partisi Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Karahallı Kaymakamı Alper Kırgıl’ı ziyareti kapsamına ilişkin yaptığı açıklamada; “İlçe Başkanımız Şerafettin Afacan, İl Genel Meclisi Üyemiz Durmuş Yavuz, önceki dönem belediye başkanımız Ali Topçu, ilçe başkan yardımcımız Ünal Gültekin ile birlikte Karahallı Kaymakam Alper Kırgıl’ı ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Karahallı İlçesinin Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Gül Tekstil’i ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş yaptığı paylaşımda; “İlçe Başkanımız Şerafeddin Afacan, İl Genel Meclisi Üyemiz Durmuş Yavuz, önceki dönem belediye başkanımız Ali Topçu, ilçe başkan yardımcımız Ünal Gültekin ile birlikte Karahallı İlçemizin Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Gül Tekstil Ufuk Gül’ü ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Güneş son olarak Çınarcık Köyü ziyaretini Uşak İl Genel Meclisi Grup Başkanı Mehmet Bayar ve İl Genel Meclisi Üyesi Nafiz Mıdık ile birlikte gerçekleştirdi. Çınarcık köyünde vatandaşlarla biraraya gelen Güneş, “Misafir perverlikleri için Muhtarımız Sedat Sargın ve köylülerimize teşekkür ederim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.