whatsapp

BAŞKAN YALIM, PARTİSİNİN İKİNCİ YÜZYIL DEĞİŞİM KURULTAYINA KATILDI

Manşet 08.09.2024 - 00:00, Güncelleme: 08.09.2024 - 13:15 1388 kez okundu.
 

BAŞKAN YALIM, PARTİSİNİN İKİNCİ YÜZYIL DEĞİŞİM KURULTAYINA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da ATO Congresium’da da düzenlenen CHP İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayında konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkanlar Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile birlikte İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’na gitti.CHP Lideri Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Genel Başkanlarımız Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile birlikte İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımıza gidiyoruz" ifadelerini kullandı. CHP İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayına katılan CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, “CHP 2.Yüzyıl Değişim Kurultayımızda, Cumhuriyet Halk Partisi Tüzük Kurultayımızda Uşak Delegelerimiz ve Kurultay delegelerimizle birlikte ATO Congressium'dayız. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” paylaşımı yaptı. Kurultaya katılan CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel önderliğinde, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını daha güçlü inşa etmek için kararlıyız. İkinci yüzyıl değişim kurultayı ile katılımcı, ilerici ve gücünü geçmişinden alan vizyonu ile Türkiye için yeni bir yol haritasını hep beraber çizeceğiz.Partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da ATO Congresium’da da düzenlenen CHP İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayında konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkanlar Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile birlikte İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’na gitti. CHP Lideri Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Genel Başkanlarımız Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile birlikte İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımıza gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayına katılan CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, “ CHP 2.Yüzyıl Değişim Kurultayımızda, Cumhuriyet Halk Partisi Tüzük Kurultayımızda Uşak Delegelerimiz ve Kurultay delegelerimizle birlikte ATO Congressium'dayız. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” paylaşımı yaptı. Kurultaya katılan CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel önderliğinde, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını daha güçlü inşa etmek için kararlıyız. İkinci yüzyıl değişim kurultayı ile katılımcı, ilerici ve gücünü geçmişinden alan vizyonu ile Türkiye için yeni bir yol haritasını hep beraber çizeceğiz.Partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.