whatsapp

Eğitim Öğretim yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi

Manşet 08.09.2024 - 00:00, Güncelleme: 08.09.2024 - 13:12 1423 kez okundu.
 

Eğitim Öğretim yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi

Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen "Eğitim Öğretim yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi" programına katıldı.
İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen zirvede konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Eğitime yaptığımız her yatırım ile Türkiye Yüzyılı hedefimize biraz daha yaklaşıyoruz” ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni ile 5. Uluslararası Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, “Eğitime yaptığımız her yatırım ile hayata geçirdiğimiz her proje ile Türkiye Yüzyılı hedefimize biraz daha yaklaşıyoruz. Son 22 yılda ülkemizin eksiklerini giderme noktasında objektif bakanların hayranlık duyduğu tarihî nitelikte adımlar attık” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni ile 5. Uluslararası Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi’ne katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının başında, 2024-2025 eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve eğitim camiası için hayırlı olmasını diledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı hedefimiz, sadece bir ufuk değil, aynı zamanda bu aziz vatanın her bir ferdinin geleceğine yönelik güçlü bir taahhüttür. Yeni eğitim yaklaşımımızla, teknolojik hamlelerimizle ve demokratikleşme adımlarımızla bu taahhüdü yerine getiriyoruz. Eğitime yaptığımız her yatırım ile hayata geçirdiğimiz her proje ile Türkiye Yüzyılı hedefimize biraz daha yaklaşıyoruz. Son 22 yılda ülkemizin eksiklerini giderme noktasında objektif bakanların hayranlık duyduğu tarihî nitelikte adımlar attık” şeklinde konuştu.  
Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen "Eğitim Öğretim yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi" programına katıldı.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen zirvede konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Eğitime yaptığımız her yatırım ile Türkiye Yüzyılı hedefimize biraz daha yaklaşıyoruz” ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni ile 5. Uluslararası Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, “Eğitime yaptığımız her yatırım ile hayata geçirdiğimiz her proje ile Türkiye Yüzyılı hedefimize biraz daha yaklaşıyoruz. Son 22 yılda ülkemizin eksiklerini giderme noktasında objektif bakanların hayranlık duyduğu tarihî nitelikte adımlar attık” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni ile 5. Uluslararası Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi’ne katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının başında, 2024-2025 eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve eğitim camiası için hayırlı olmasını diledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı hedefimiz, sadece bir ufuk değil, aynı zamanda bu aziz vatanın her bir ferdinin geleceğine yönelik güçlü bir taahhüttür. Yeni eğitim yaklaşımımızla, teknolojik hamlelerimizle ve demokratikleşme adımlarımızla bu taahhüdü yerine getiriyoruz. Eğitime yaptığımız her yatırım ile hayata geçirdiğimiz her proje ile Türkiye Yüzyılı hedefimize biraz daha yaklaşıyoruz. Son 22 yılda ülkemizin eksiklerini giderme noktasında objektif bakanların hayranlık duyduğu tarihî nitelikte adımlar attık” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.