whatsapp

GÜNEŞ, “YENİ YASAMA YILI HAYIRLI OLSUN”

Manşet 07.10.2024 - 00:00, Güncelleme: 07.10.2024 - 11:51 1418 kez okundu.
 

GÜNEŞ, “YENİ YASAMA YILI HAYIRLI OLSUN”

TBMM'de 28. Dönem 3.yasama yılı açılışı dolayısıyla geleneksel olarak verilen resepsiyon, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde Tören Salonu'nda gerçekleştirildi.
Resepsiyona; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti genel Başkanı Musavat Dervişoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AKP Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Kuvvet Komutanları, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, YSK Başkanı Ahmet Yener, milletvekilleri,Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Milli atıcı Yusuf Dikeç ve İbrahim Tatlıses ile davetliler katıldı. AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Meclis Başkanımız Sn. Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde Gazi Meclis'imiz de düzenlenen 28. Dönem 3. Yasama yılı Açılış Resepsiyon'una katıldık. Yeni yasama yılımız ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.  
TBMM'de 28. Dönem 3.yasama yılı açılışı dolayısıyla geleneksel olarak verilen resepsiyon, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde Tören Salonu'nda gerçekleştirildi.

Resepsiyona; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti genel Başkanı Musavat Dervişoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AKP Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Kuvvet Komutanları, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, YSK Başkanı Ahmet Yener, milletvekilleri,Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Milli atıcı Yusuf Dikeç ve İbrahim Tatlıses ile davetliler katıldı. AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “ Meclis Başkanımız Sn. Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde Gazi Meclis'imiz de düzenlenen 28. Dönem 3. Yasama yılı Açılış Resepsiyon'una katıldık. Yeni yasama yılımız ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.