tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

MHP ADAYININ AFİŞLERİ TOPLATILDI..

Manşet 17.03.2024 - 00:10, Güncelleme: 16.03.2024 - 20:47 841+ kez okundu.
 

MHP ADAYININ AFİŞLERİ TOPLATILDI..

Yaklaşan yerel seçimler öncesi partiler ve adaylar seçim çalışmalarına devam ederken, özellikle son haftalarda ses getirmeye başlayan ve halkın umudu olarak görülen Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş’e yönelik saldırılar devam ediyor. Daha önce yapılan anket çalışmalarıyla yok sayılmaya çalışan Milliyetçi Hareket Partisinin yapmış olduğu seçim çalışması bugün kaldırıldı.
Yol kenarlarına ve orta refüjlere trafiği hiçbir şekilde olumsuz etkilemeyecek 80 cm eninde 160 cm boyunda reklam afişleri bugün belediye ekiplerince toplatıldı. Uşak'ta belediye başkanı adayı Sezer Ateş'in seçim sürecinde halkın dikkatini çekmek için hazırlattığı afişler, bir günde toplattırıldı. Seçim sürecinde adayların kendilerini tanıtmak için kullanacakları afişlerin demokratik haklara saygı çerçevesinde kalması beklenirken, yaşanan bu durum tepkilere neden oldu. Sezer Ateş'in hazırlattığı afişlerin, seçim sürecinin önemli bir parçası olduğunu ve halkın bilgilendirilmesine katkı sağladığı bilinmekteydi. Bu müdahalenin Ateş'in demokratik haklarıma saygı gösterilmediğini, seçim sürecinde kabul edilemez olduğu düşünüldü. Sezer Ateş'in afişlerinin kaldırılması konusunda yaşanan bu olay, yükselen Milliyetçi Hareket Partisinin oylarını durdurmak için yapıldığı düşünülüyor. Daha önce yapılan bir ankette bütün partilere ve oy oranlarına yer verilirken Milliyetçi Hareket Partisi’nin adı dahi geçirilmemiş ve toplam 9 puan alan diğer partiler grubuna dahil edilmişti. Cadde de sokakta gece gündüz demeden çalışan ve seçim sahasının en çalışkan partisi konumunda olan Milliyetçi Hareket Partisinin yükselişi belli ki bazı siyasi partileri korkutmuş olmalı ki partinin ve adayın yapmış olduğu çalışmalar engellenmeye çalışılıyor. İstanbul, Ankara, İzmir gibi birçok şehirde siyasiler tarafından uygulanan bu reklamların Uşak’ta neden uygulatılmadığı merak konusu olurken diğer siyasi parti adaylarının açık hava reklamcılığı kapsamında her yerde kullanılan reklamlarının, konu Milliyetçi Hareket Partisi olunca neden kaldırıldığı halk arasında da tartışma yarattı. En samimi ve en doğal aday olarak Sezer Ateş’i gördüklerini ifade eden vatandaşlar, ‘’Uşak’a en iyi hizmeti yapacağını düşündüğümüz Sezer Ateş’e karşı yapılan bu tavrı kınıyoruz. Sezer Ateş’te diğer adaylar gibi eşit şartlarda yarışmalıydı.’’ İfadelerini kullandı.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi partiler ve adaylar seçim çalışmalarına devam ederken, özellikle son haftalarda ses getirmeye başlayan ve halkın umudu olarak görülen Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş’e yönelik saldırılar devam ediyor. Daha önce yapılan anket çalışmalarıyla yok sayılmaya çalışan Milliyetçi Hareket Partisinin yapmış olduğu seçim çalışması bugün kaldırıldı.

Yol kenarlarına ve orta refüjlere trafiği hiçbir şekilde olumsuz etkilemeyecek 80 cm eninde 160 cm boyunda reklam afişleri bugün belediye ekiplerince toplatıldı.

Uşak'ta belediye başkanı adayı Sezer Ateş'in seçim sürecinde halkın dikkatini çekmek için hazırlattığı afişler, bir günde toplattırıldı. Seçim sürecinde adayların kendilerini tanıtmak için kullanacakları afişlerin demokratik haklara saygı çerçevesinde kalması beklenirken, yaşanan bu durum tepkilere neden oldu. Sezer Ateş'in hazırlattığı afişlerin, seçim sürecinin önemli bir parçası olduğunu ve halkın bilgilendirilmesine katkı sağladığı bilinmekteydi. Bu müdahalenin Ateş'in demokratik haklarıma saygı gösterilmediğini, seçim sürecinde kabul edilemez olduğu düşünüldü. Sezer Ateş'in afişlerinin kaldırılması konusunda yaşanan bu olay, yükselen Milliyetçi Hareket Partisinin oylarını durdurmak için yapıldığı düşünülüyor. Daha önce yapılan bir ankette bütün partilere ve oy oranlarına yer verilirken Milliyetçi Hareket Partisi’nin adı dahi geçirilmemiş ve toplam 9 puan alan diğer partiler grubuna dahil edilmişti. Cadde de sokakta gece gündüz demeden çalışan ve seçim sahasının en çalışkan partisi konumunda olan Milliyetçi Hareket Partisinin yükselişi belli ki bazı siyasi partileri korkutmuş olmalı ki partinin ve adayın yapmış olduğu çalışmalar engellenmeye çalışılıyor.

İstanbul, Ankara, İzmir gibi birçok şehirde siyasiler tarafından uygulanan bu reklamların Uşak’ta neden uygulatılmadığı merak konusu olurken diğer siyasi parti adaylarının açık hava reklamcılığı kapsamında her yerde kullanılan reklamlarının, konu Milliyetçi Hareket Partisi olunca neden kaldırıldığı halk arasında da tartışma yarattı. En samimi ve en doğal aday olarak Sezer Ateş’i gördüklerini ifade eden vatandaşlar, ‘’Uşak’a en iyi hizmeti yapacağını düşündüğümüz Sezer Ateş’e karşı yapılan bu tavrı kınıyoruz. Sezer Ateş’te diğer adaylar gibi eşit şartlarda yarışmalıydı.’’ İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.