tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Müzede Kitap Okuma Etkinliği

Manşet 20.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 19.04.2024 - 17:15 433 kez okundu.
 

Müzede Kitap Okuma Etkinliği

Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Uşak Arkeoloji Müzesi’nde Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirdi.
“Müzeler Haftası” etkinlikleri kapsamında Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Uşak Arkeoloji Müzesi’ni ziyaret etti. Öğretmen ve öğrenciler, Uşak Arkeoloji Müzesi’nde yer alan birbirinden değerli eserleri inceleme imkanı buldu. Öğretmen ve öğrenciler kaliteli zaman geçirmek ve kitap okuma alışkanlığını daha çekici hale getirmek amacıyla Uşak’ta Vali Dr. Turan Ergün’ün himayesinde devam eden Kitap Okuma Etkinliği kapsamında müze binasında kitaplarını okuma imkanı buldular. Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi, düzenlenen etkinlikte, keyifli gezi konusunda Uşak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile müze çalışanlarına teşekkürlerini iletti.  
Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Uşak Arkeoloji Müzesi’nde Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirdi.

“Müzeler Haftası” etkinlikleri kapsamında Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Uşak Arkeoloji Müzesi’ni ziyaret etti. Öğretmen ve öğrenciler, Uşak Arkeoloji Müzesi’nde yer alan birbirinden değerli eserleri inceleme imkanı buldu. Öğretmen ve öğrenciler kaliteli zaman geçirmek ve kitap okuma alışkanlığını daha çekici hale getirmek amacıyla Uşak’ta Vali Dr. Turan Ergün’ün himayesinde devam eden Kitap Okuma Etkinliği kapsamında müze binasında kitaplarını okuma imkanı buldular.

Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi, düzenlenen etkinlikte, keyifli gezi konusunda Uşak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile müze çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.