tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

16 poşet çöp topladılar

Manşet 12.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 11.06.2024 - 16:18 951 kez okundu.
 

16 poşet çöp topladılar

OEDAŞ, Karaağaç Göleti’nde çevre temizliği yaptı
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), bu yıl ‘Hepimizin Bir Dünyası Var’ temasıyla kutlanan Türkiye Çevre Haftası kapsamında faaliyet gösterdiği beş ilde çevre temizliği yaptı. OEDAŞ’ın gönüllü çalışanlardan oluşan ekip, Uşak Karaağaç Göleti’ndeki çöpleri topladı. Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, Türkiye Çevre Haftası kapsamında Uşak Karaağaç Göleti’nde çevre temizliği yaptı. OEDAŞ Uşak İl Müdürü Ayhan Turan, iklim krizinin olumsuz etkilerini en aza indirmek adına sürdürülebilir yatırımlar gerçekleştirirken aynı zamanda daha yaşanabilir, temiz bir dünya hedefiyle gönüllü çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Etkinlik hakkında bilgi veren OEDAŞ Uşak İl Müdürü Ayhan Turan, “Çevreye karşı sorumlu bir elektrik dağıtım şirketi olarak, iklim krizinin olumsuz etkilerini en aza indirmek için sürdürülebilir yatırımlar gerçekleştirirken aynı zamanda daha yaşanabilir, temiz bir dünya hedefiyle gönüllü çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda her yıl yüzlerce fidan dikiyor, orman, göl kenarı gibi alanlarda çevre temizliği yapıyoruz. Türkiye Çevre Haftası’nda da Karaağaç Göleti’nin çevresinde 16 poşet çöp topladık. Biz çevremizi temizlemekten asla çekinmeyiz, arkadaşlarımızın hepsi bu işi gönüllü olarak yapıyor ama umudumuz bu çöplerin hiç atılmadığı, tertemiz bir Uşak’ta yaşamak” dedi. Turan ayrıca, özellikle yaz aylarında daha sık ziyaret edilen mesire alanlarının temiz tutulmasının hem çevre temizliği için hem de yangın riskine karşı büyük önem arz ettiğine dikkat çekti.  
OEDAŞ, Karaağaç Göleti’nde çevre temizliği yaptı

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), bu yıl ‘Hepimizin Bir Dünyası Var’ temasıyla kutlanan Türkiye Çevre Haftası kapsamında faaliyet gösterdiği beş ilde çevre temizliği yaptı. OEDAŞ’ın gönüllü çalışanlardan oluşan ekip, Uşak Karaağaç Göleti’ndeki çöpleri topladı.

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, Türkiye Çevre Haftası kapsamında Uşak Karaağaç Göleti’nde çevre temizliği yaptı. OEDAŞ Uşak İl Müdürü Ayhan Turan, iklim krizinin olumsuz etkilerini en aza indirmek adına sürdürülebilir yatırımlar gerçekleştirirken aynı zamanda daha yaşanabilir, temiz bir dünya hedefiyle gönüllü çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Etkinlik hakkında bilgi veren OEDAŞ Uşak İl Müdürü Ayhan Turan, “Çevreye karşı sorumlu bir elektrik dağıtım şirketi olarak, iklim krizinin olumsuz etkilerini en aza indirmek için sürdürülebilir yatırımlar gerçekleştirirken aynı zamanda daha yaşanabilir, temiz bir dünya hedefiyle gönüllü çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda her yıl yüzlerce fidan dikiyor, orman, göl kenarı gibi alanlarda çevre temizliği yapıyoruz. Türkiye Çevre Haftası’nda da Karaağaç Göleti’nin çevresinde 16 poşet çöp topladık. Biz çevremizi temizlemekten asla çekinmeyiz, arkadaşlarımızın hepsi bu işi gönüllü olarak yapıyor ama umudumuz bu çöplerin hiç atılmadığı, tertemiz bir Uşak’ta yaşamak” dedi.

Turan ayrıca, özellikle yaz aylarında daha sık ziyaret edilen mesire alanlarının temiz tutulmasının hem çevre temizliği için hem de yangın riskine karşı büyük önem arz ettiğine dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.