tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Başkan Yalım, Elektrikli Otobüs İncelemesinde

Manşet 02.07.2024 - 00:05, Güncelleme: 02.07.2024 - 10:36 644 kez okundu.
 

Başkan Yalım, Elektrikli Otobüs İncelemesinde

CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Bozankaya Elektrikli Otobüs Fabrikası'nda incelemelerde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partili Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Yalım, şehrimize hibe kapsamında yüzde 100 elektrikli otobüsler kazandırmak için araştırma ve inceleme çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Elektrikli akü ile çalışan, 10metre, 12metre, 18metre ve 25metre uzunluk seçenekleriyle, hızlı yolcu indirme-bindirme olanağı sağlayan, yüzde 100 alçak tabanlı, İtalyan CUNA, Alman VDV, StVZO görüş ve sürücü bölgesi standartlarına uygun, 75-232 yolcu kapasiteli, çevre dostu, sessiz, verimli ve ekonomik bir şehir içi otobüsüdür. Şehir içi ulaşımında sıfır emisyon ile çevre dostu bölgeler oluşturulması, şehir içi dur-kalkın sık olduğu bölgelerde verimliliği arttırması ve aktarma organları bulunmadığından güç kaybı yaşanmadan yüksek performans sunması ile ön plana çıkıyor. Uşak’a metro ve tramvay hattını kazandırmak seçildiği günden bu yana yoğun mesai harcayan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Eskişehir ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Uşak’ı çevre dostu il yapmak ve şehir içi trafiğine nefes aldırmak için çalışmalarını sürdüren Başkan Özkan Yalım, şimdide elektrikli toplu taşıma araçlarını ilimize kazandırmak adına yerinde inceleme çalışmaları başlattı.  
CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Bozankaya Elektrikli Otobüs Fabrikası'nda incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partili Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Yalım, şehrimize hibe kapsamında yüzde 100 elektrikli otobüsler kazandırmak için araştırma ve inceleme çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Elektrikli akü ile çalışan, 10metre, 12metre, 18metre ve 25metre uzunluk seçenekleriyle, hızlı yolcu indirme-bindirme olanağı sağlayan, yüzde 100 alçak tabanlı, İtalyan CUNA, Alman VDV, StVZO görüş ve sürücü bölgesi standartlarına uygun, 75-232 yolcu kapasiteli, çevre dostu, sessiz, verimli ve ekonomik bir şehir içi otobüsüdür. Şehir içi ulaşımında sıfır emisyon ile çevre dostu bölgeler oluşturulması, şehir içi dur-kalkın sık olduğu bölgelerde verimliliği arttırması ve aktarma organları bulunmadığından güç kaybı yaşanmadan yüksek performans sunması ile ön plana çıkıyor.

Uşak’a metro ve tramvay hattını kazandırmak seçildiği günden bu yana yoğun mesai harcayan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Eskişehir ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Uşak’ı çevre dostu il yapmak ve şehir içi trafiğine nefes aldırmak için çalışmalarını sürdüren Başkan Özkan Yalım, şimdide elektrikli toplu taşıma araçlarını ilimize kazandırmak adına yerinde inceleme çalışmaları başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.