tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

"Aile Olmak Aile Kalmak" Projesinin Kapanış Töreni Yapıldı

Manşet 08.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 07.06.2024 - 14:01 858 kez okundu.
 

"Aile Olmak Aile Kalmak" Projesinin Kapanış Töreni Yapıldı

Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uşak İl Müftülüğü ve Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin ortak projesi olarak hayata geçirilen “Aile Olmak Aile Kalmak” projesi kapanış programı ve belge takdim töreni Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleştirildi.
Kapanış programında Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz, Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve İslami İlimler Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gültekin, Uşak Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) Koordinatörü Vaiz Rukiye Kahya proje uygulamasında seminerler veren akademisyenler, öğrenciler ve katılımcılar hazır bulundu. Prof. Dr. Lütfi Özav ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gültekin; Uşak İl Müftülüğüne, eğitim veren hocalara ve katılımcılara teşekkür ederek ailenin önemini ve bu tür faaliyetlerin devam etmesi gerektiğini ifade ettiler. Uşak Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Rukiye Kahya proje ortağı olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek aile ile ilgili her çalışmanın çok değerli olduğunu belirtti ve ADRB tarafından gerçekleştirilen faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Melek Yücel Takva Kuran Kursu’nda başlayan ve altı hafta boyunca; Uşak Üniversitesinin farklı fakültelerinden akademisyenlerin verdiği seminerlerle devam eden "Aile Olmak Aile Kalmak" programının sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.  
Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uşak İl Müftülüğü ve Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin ortak projesi olarak hayata geçirilen “Aile Olmak Aile Kalmak” projesi kapanış programı ve belge takdim töreni Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleştirildi.

Kapanış programında Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz, Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve İslami İlimler Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gültekin, Uşak Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) Koordinatörü Vaiz Rukiye Kahya proje uygulamasında seminerler veren akademisyenler, öğrenciler ve katılımcılar hazır bulundu.

Prof. Dr. Lütfi Özav ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gültekin; Uşak İl Müftülüğüne, eğitim veren hocalara ve katılımcılara teşekkür ederek ailenin önemini ve bu tür faaliyetlerin devam etmesi gerektiğini ifade ettiler. Uşak Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Rukiye Kahya proje ortağı olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek aile ile ilgili her çalışmanın çok değerli olduğunu belirtti ve ADRB tarafından gerçekleştirilen faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Melek Yücel Takva Kuran Kursu’nda başlayan ve altı hafta boyunca; Uşak Üniversitesinin farklı fakültelerinden akademisyenlerin verdiği seminerlerle devam eden "Aile Olmak Aile Kalmak" programının sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.