tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

AK PARTİ, SAĞLIK MÜDÜRÜ ERKAN GÜVENÇ’İ ZİYARET ETTİ

Manşet 28.06.2024 - 00:00, Güncelleme: 27.06.2024 - 14:17 623 kez okundu.
 

AK PARTİ, SAĞLIK MÜDÜRÜ ERKAN GÜVENÇ’İ ZİYARET ETTİ

AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanlığı, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erkan Güvenç’i makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanı Nurgül Kara ve Yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığı ziyarette, Sağlık Müdürü Güvenç, misafirlerini makamında ağırladı. AK Parti İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İnsan Hakları Birim Başkanımız Nurgül Kara ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erkan Güvenç’i ziyaret ettiler. Kıymetli müdürümüze nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” denildi.  
AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanlığı, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erkan Güvenç’i makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanı Nurgül Kara ve Yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığı ziyarette, Sağlık Müdürü Güvenç, misafirlerini makamında ağırladı. AK Parti İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ İnsan Hakları Birim Başkanımız Nurgül Kara ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erkan Güvenç’i ziyaret ettiler. Kıymetli müdürümüze nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.