tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

AK Parti Uşak İl Başkanlığı Söz Verdi

Manşet 06.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 05.06.2024 - 18:06 774 kez okundu.
 

AK Parti Uşak İl Başkanlığı Söz Verdi

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yeşil bir dünya bırakmak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğimize söz veriyoruz” denildi.
AK Parti Uşak İl Başkanlığı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi: “Hepimizin Bir Dünyası Var" diyerek; Havası, suyu, toprağı daha temiz şehirler için çalışarak, Türkiye’nin Yeşil Dönüşümüne katkıda bulunacağıma, Günlük yaşantımda en az miktarda atık oluşturacağıma, oluşan atıkları mutlaka geri dönüşüme kazandıracağıma, Deprem, sel, yangın vb. olağanüstü durumlarda, afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çaba göstereceğime, Sınırlı doğal kaynakları en verimli şekilde kullanacağıma, Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yeşil bir dünya bırakmak için üzerime düşen sorumlulukları yerine getireceğime söz veriyorum! AK Parti Uşak İl Başkanlığı.”  
AK Parti Uşak İl Başkanlığı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yeşil bir dünya bırakmak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğimize söz veriyoruz” denildi.

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi:

“Hepimizin Bir Dünyası Var" diyerek; Havası, suyu, toprağı daha temiz şehirler için çalışarak, Türkiye’nin Yeşil Dönüşümüne katkıda bulunacağıma, Günlük yaşantımda en az miktarda atık oluşturacağıma, oluşan atıkları mutlaka geri dönüşüme kazandıracağıma, Deprem, sel, yangın vb. olağanüstü durumlarda, afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çaba göstereceğime, Sınırlı doğal kaynakları en verimli şekilde kullanacağıma, Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yeşil bir dünya bırakmak için üzerime düşen sorumlulukları yerine getireceğime söz veriyorum! AK Parti Uşak İl Başkanlığı.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.