tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

AK Partili Güneş, “CHP Uşak’ta Derebeylik Uygulaması Yaptı”

Manşet 02.05.2024 - 00:05, Güncelleme: 01.05.2024 - 16:59 1194+ kez okundu.
 

AK Partili Güneş, “CHP Uşak’ta Derebeylik Uygulaması Yaptı”

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, TBMM’de söz alarak, CHP’li Uşak Belediyesi tarafından kapatılan ÖNDER Hizmet Binası ile ilgili olarak bir konuşma gerçekleştirdi. Güneş, “CHP’nin seçim öncesi bahsettiği hak, hukuk ve adalet seçimlere kadarmış” dedi.
CHP’li Uşak Belediyesi’nin ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin sözleşmesi devam eden binasına izinsiz girerek, ardından kapı kilitlerini değiştirdiğini ifade eden AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, yapılan bu tavra ilişkin TBMM Genel Kurulu’nda bir konuşma yaptı. Milletvekili Güneş, “Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Uşak halkımız 31 Mart Uşak Belediyesi seçimlerinde tercihini Cumhuriyet Halk Partisi'nden yana kullandı. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Fakat üzücü olan şudur ki daha önceki başkan döneminde Belediyenin bir mülkünün kullanılması için Önder Derneği ile sözleşme imzalamıştır. Sözleşme süresi dolmamış olmasına rağmen yeni seçilen CHP'li Uşak Belediye Başkanı, Önder Derneği’nin kullandığı bu bina ile ilgili sözleşmeyi fes etmek isteyebilir buna saygı duyabiliriz” dedi. Bu olayda esas garip olan şeyin Başkanın daha seçilir seçilmez Önder Derneği’nin kapatması olmuştur diyen AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, “Başkan dernek yetkililerine hiçbir şey söylemeden, onlara haber vermeden bunların kullandığı mülkiyetin kilidini çilingirci vasıtası ile açtırarak haneye tecavüz eder ve buranın kilidini değiştirir. Seçilmeden önce haki hukuki adalet diyen CHP'li belediye başkanının uygulamasına bakılınca ancak Derebeyliklerde görülebilecek uygulamalar yaptığını görmekteyiz. Demek ki hak, hukuk, adalet seçimlere kadarmış diyoruz. Bu uygulamayı nefretle kınadığımı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.  
AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, TBMM’de söz alarak, CHP’li Uşak Belediyesi tarafından kapatılan ÖNDER Hizmet Binası ile ilgili olarak bir konuşma gerçekleştirdi. Güneş, “CHP’nin seçim öncesi bahsettiği hak, hukuk ve adalet seçimlere kadarmış” dedi.

CHP’li Uşak Belediyesi’nin ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin sözleşmesi devam eden binasına izinsiz girerek, ardından kapı kilitlerini değiştirdiğini ifade eden AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, yapılan bu tavra ilişkin TBMM Genel Kurulu’nda bir konuşma yaptı. Milletvekili Güneş, “Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Uşak halkımız 31 Mart Uşak Belediyesi seçimlerinde tercihini Cumhuriyet Halk Partisi'nden yana kullandı. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Fakat üzücü olan şudur ki daha önceki başkan döneminde Belediyenin bir mülkünün kullanılması için Önder Derneği ile sözleşme imzalamıştır. Sözleşme süresi dolmamış olmasına rağmen yeni seçilen CHP'li Uşak Belediye Başkanı, Önder Derneği’nin kullandığı bu bina ile ilgili sözleşmeyi fes etmek isteyebilir buna saygı duyabiliriz” dedi.

Bu olayda esas garip olan şeyin Başkanın daha seçilir seçilmez Önder Derneği’nin kapatması olmuştur diyen AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, “Başkan dernek yetkililerine hiçbir şey söylemeden, onlara haber vermeden bunların kullandığı mülkiyetin kilidini çilingirci vasıtası ile açtırarak haneye tecavüz eder ve buranın kilidini değiştirir. Seçilmeden önce haki hukuki adalet diyen CHP'li belediye başkanının uygulamasına bakılınca ancak Derebeyliklerde görülebilecek uygulamalar yaptığını görmekteyiz. Demek ki hak, hukuk, adalet seçimlere kadarmış diyoruz. Bu uygulamayı nefretle kınadığımı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.