tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Akran Zorbalığına Karşı Farkındalık Etkinliği

Manşet 07.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 06.06.2024 - 16:17 769 kez okundu.
 

Akran Zorbalığına Karşı Farkındalık Etkinliği

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında çocuklarda akran zorbalığını önlemeyi amaçlayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Nihat Dülgeroğlu İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinlik, 24 Mayıs Cuma günü 3/A sınıfı ve 30 Mayıs Perşembe günü 3/B sınıfı ile yapıldı.
Öğrenciler Şerife Gül Yaprak, Sadık Hactaha, Begüm Yeksan ve Yazgül Budak’ın öncülüğünde düzenlenen bu etkinlik, çocuklar arasında olumlu iletişimi ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmeyi hedefledi. Etkinlik kapsamında çocuklar, geleneksel Jenga oyununun geliştirilmiş ve değiştirilmiş bir versiyonunu oynadılar. Her Jenga taşının üzerine bir çocuğun ismi yazıldı ve taşlar normal düzeninde dizildi. Oyun, rastgele bir çocuğun ilk taşı çekmesiyle başladı. Taşı çeken çocuk, taşın üzerinde yazılı olan arkadaşını yanına çağırarak ona iki olumlu cümle kurdu. Bu süreç, her yeni çocuğun bir taş çekip, üzerinde ismi yazılı olan arkadaşına iki olumlu özellik söylemesiyle devam etti. Bu yöntemle çocuklar, arkadaşlarının olumlu yönlerini fark etmeye ve ifade etmeye teşvik edildi. Etkinlik, öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak bir okuma kitabının hediye edilmesiyle son buldu. Bu anlamlı ve öğretici faaliyet, çocuklar arasında empati, saygı ve olumlu iletişimi teşvik etmenin yanı sıra, akran zorbalığının önlenmesi konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladı. Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında düzenledikleri bu etkinlikle toplumsal sorumluluk bilinci kazandırma yönünde önemli bir adım attılar. Etkinlik, gerek öğrenciler gerekse öğretmenler tarafından büyük bir ilgi ve takdirle karşılandı.  
Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında çocuklarda akran zorbalığını önlemeyi amaçlayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Nihat Dülgeroğlu İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinlik, 24 Mayıs Cuma günü 3/A sınıfı ve 30 Mayıs Perşembe günü 3/B sınıfı ile yapıldı.

Öğrenciler Şerife Gül Yaprak, Sadık Hactaha, Begüm Yeksan ve Yazgül Budak’ın öncülüğünde düzenlenen bu etkinlik, çocuklar arasında olumlu iletişimi ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmeyi hedefledi. Etkinlik kapsamında çocuklar, geleneksel Jenga oyununun geliştirilmiş ve değiştirilmiş bir versiyonunu oynadılar. Her Jenga taşının üzerine bir çocuğun ismi yazıldı ve taşlar normal düzeninde dizildi. Oyun, rastgele bir çocuğun ilk taşı çekmesiyle başladı. Taşı çeken çocuk, taşın üzerinde yazılı olan arkadaşını yanına çağırarak ona iki olumlu cümle kurdu. Bu süreç, her yeni çocuğun bir taş çekip, üzerinde ismi yazılı olan arkadaşına iki olumlu özellik söylemesiyle devam etti. Bu yöntemle çocuklar, arkadaşlarının olumlu yönlerini fark etmeye ve ifade etmeye teşvik edildi.

Etkinlik, öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak bir okuma kitabının hediye edilmesiyle son buldu. Bu anlamlı ve öğretici faaliyet, çocuklar arasında empati, saygı ve olumlu iletişimi teşvik etmenin yanı sıra, akran zorbalığının önlenmesi konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladı. Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında düzenledikleri bu etkinlikle toplumsal sorumluluk bilinci kazandırma yönünde önemli bir adım attılar. Etkinlik, gerek öğrenciler gerekse öğretmenler tarafından büyük bir ilgi ve takdirle karşılandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.