tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Banaz’da ilk Agro Kütüphane Kuruldu

Manşet 16.05.2024 - 00:05, Güncelleme: 15.05.2024 - 13:41 1065+ kez okundu.
 

Banaz’da ilk Agro Kütüphane Kuruldu

Uşak’ın Banaz ilçesinde bulunan Halk Kütüphanesi, Yeşil Kütüphane Projeleri kapsamında Dünya Çapında İlk 5’e Girdi.
Uşak’ın Banaz ilçesinde 7 Kasım 2022 tarihinde açılışı yapılan, sürdürülebilirlik, yerel tarım, kent tarımı, gıda ve tarım okuryazarlığı gibi önemli çevresel farkındalıkları destekleyen, bu bağlamda ata tohumu ödüncü, bitki yatakları ödüncü, yağmur suyu hasadı, kompost yapımı, tarımla ilgili derme, tematik eğitimler ve atölyeler gerçekleştiren Uşak Banaz Halk Kütüphanesi Türkiye’nin ilk Agro-Kütüphanesi oldu. Kütüphanecilik alanında dünyada en geçerli kurum olan IFLA (International Federation of Library Associations and Institutions/ Uluslararası Kütüphane Dernekleri ve Kurumları Federasyonu) tarafından bu yıl 9.su gerçekleştirilecek olan Yeşil Kütüphane ödüllerine Mart ayında başvuru yapan Uşak Banaz Halk Kütüphanesi; Yeşil Kütüphane Projeleri kategorisinde ödüle layık görülen dünya çapında 5 kütüphane arasında yer almış ve ödül töreni için İspanya Barselona’ya davet edildi. Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, “Türkiye'nin ilk Agro-Kütüphanesi İlçe Halk Kütüphanemiz, Kütüphanecilik alanında dünyada en geçerli kurum olan IFLA (Internatıonal Federation of Library Associations and Institutions/Uluslararası Kütüphane Dernekleri ve Kurumları Federasyonu) tarafından bu yıl 9.'su gerçekleştirilecek olan Yeşil Kütüphane Projeleri kategorisinde ödüle layık görülerek dünya çapında 5 Kütüphane arasında yer almış ve ödül törenine İspanya-Barselona'ya davet edilmiştir. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.  
Uşak’ın Banaz ilçesinde bulunan Halk Kütüphanesi, Yeşil Kütüphane Projeleri kapsamında Dünya Çapında İlk 5’e Girdi.

Uşak’ın Banaz ilçesinde 7 Kasım 2022 tarihinde açılışı yapılan, sürdürülebilirlik, yerel tarım, kent tarımı, gıda ve tarım okuryazarlığı gibi önemli çevresel farkındalıkları destekleyen, bu bağlamda ata tohumu ödüncü, bitki yatakları ödüncü, yağmur suyu hasadı, kompost yapımı, tarımla ilgili derme, tematik eğitimler ve atölyeler gerçekleştiren Uşak Banaz Halk Kütüphanesi Türkiye’nin ilk Agro-Kütüphanesi oldu.

Kütüphanecilik alanında dünyada en geçerli kurum olan IFLA (International Federation of Library Associations and Institutions/ Uluslararası Kütüphane Dernekleri ve Kurumları Federasyonu) tarafından bu yıl 9.su gerçekleştirilecek olan Yeşil Kütüphane ödüllerine Mart ayında başvuru yapan Uşak Banaz Halk Kütüphanesi; Yeşil Kütüphane Projeleri kategorisinde ödüle layık görülen dünya çapında 5 kütüphane arasında yer almış ve ödül töreni için İspanya Barselona’ya davet edildi.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, “Türkiye'nin ilk Agro-Kütüphanesi İlçe Halk Kütüphanemiz, Kütüphanecilik alanında dünyada en geçerli kurum olan IFLA (Internatıonal Federation of Library Associations and Institutions/Uluslararası Kütüphane Dernekleri ve Kurumları Federasyonu) tarafından bu yıl 9.'su gerçekleştirilecek olan Yeşil Kütüphane Projeleri kategorisinde ödüle layık görülerek dünya çapında 5 Kütüphane arasında yer almış ve ödül törenine İspanya-Barselona'ya davet edilmiştir. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.