tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

BANAZ’DA ZAFER, ARPACI’NIN OLDU

Manşet 02.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 01.04.2024 - 15:57 788+ kez okundu.
 

BANAZ’DA ZAFER, ARPACI’NIN OLDU

Uşak’ın Banaz ilçesinde AK Parti’nin yeniden aday göstermediği Zafer Arpacı, bağımsız olarak katıldığı seçimin kazananı oldu.
Uşak’ın Banaz ilçesinde AK Parti’de iki dönemdir belediye başkanlığını sürdürürken, 2024 Yerel Seçimleri’nde partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Zafer Arpacı, partisinden istifa ederek Banazlıların yoğun talebi üzerine Bağımsız Belediye Başkan Adaylığını açıkladı. 31 Mart’ta yapılan seçimde Banaz ilçesinde Bağımsız Aday Zafer Arpacı, AK Partili Mehmet Cevizci, CHP’li Etem Erdem ve MHP’li Aziz Bulut yarıştı. Sandıkların açılmasının ardından kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zafer Arpacı yüzde 32,79’luk oy oranı ve aldığı 3 bin 355 oy ile Banaz Belediye Başkanı seçildi. Zafer Arpacı’yı, AK Partili Mehmet Cevizci yüzde 28,91 oy oranı ve 2 bin 958 oy, CHP’li Etem Erdem yüzde 28,76 oy oranı ve 2 bin 943 oy ve MHP’li Aziz Bulut yüzde 4,81 oy oranı ve 492 oyla takip etti. Banaz’da seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile cadde ve sokaklarda kutlama yaptı. Banazlı vatandaşları Kültür Park Alanı’na davet eden seçimin galibi gelen Belediye Başkanı Zafer Arpacı, “Çok Kıymetli hemşehrilerim. 31 Mart yerel seçimlerine katılan binlerce vatandaşıma, katılamayıp gönülleri bizimle olan, dostlarıma, yol arkadaşlarıma ve aziz Banaz halkına çok teşekkür ediyorum. Birlikte çalıştık, birlikte kazandık. Banaz yatırımlarına kaldığı yerden devam edecektir” diye konuştu.  
Uşak’ın Banaz ilçesinde AK Parti’nin yeniden aday göstermediği Zafer Arpacı, bağımsız olarak katıldığı seçimin kazananı oldu.

Uşak’ın Banaz ilçesinde AK Parti’de iki dönemdir belediye başkanlığını sürdürürken, 2024 Yerel Seçimleri’nde partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Zafer Arpacı, partisinden istifa ederek Banazlıların yoğun talebi üzerine Bağımsız Belediye Başkan Adaylığını açıkladı. 31 Mart’ta yapılan seçimde Banaz ilçesinde Bağımsız Aday Zafer Arpacı, AK Partili Mehmet Cevizci, CHP’li Etem Erdem ve MHP’li Aziz Bulut yarıştı. Sandıkların açılmasının ardından kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zafer Arpacı yüzde 32,79’luk oy oranı ve aldığı 3 bin 355 oy ile Banaz Belediye Başkanı seçildi.

Zafer Arpacı’yı, AK Partili Mehmet Cevizci yüzde 28,91 oy oranı ve 2 bin 958 oy, CHP’li Etem Erdem yüzde 28,76 oy oranı ve 2 bin 943 oy ve MHP’li Aziz Bulut yüzde 4,81 oy oranı ve 492 oyla takip etti. Banaz’da seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile cadde ve sokaklarda kutlama yaptı. Banazlı vatandaşları Kültür Park Alanı’na davet eden seçimin galibi gelen Belediye Başkanı Zafer Arpacı, “Çok Kıymetli hemşehrilerim. 31 Mart yerel seçimlerine katılan binlerce vatandaşıma, katılamayıp gönülleri bizimle olan, dostlarıma, yol arkadaşlarıma ve aziz Banaz halkına çok teşekkür ediyorum. Birlikte çalıştık, birlikte kazandık. Banaz yatırımlarına kaldığı yerden devam edecektir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.