tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Başkan Yalım’dan AK Parti Uşak Milletvekili Tuğrul’a Açık Çağrı

Manşet 30.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 29.06.2024 - 13:46 778 kez okundu.
 

Başkan Yalım’dan AK Parti Uşak Milletvekili Tuğrul’a Açık Çağrı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul’a açık çağrı yaptı.
Uşak Belediye başkanı Özkan Yalım kendisine, AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul’un kurban bayramlaşmasında ellerinde belge olduğu ve bunu kamuoyuyla paylaşacağını iddia ettiğini söyledi. Milletvekili Tuğrul’a cevap niteliğinde Belediye Başkanı Yalım, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Biliyorsunuz geçen hafta kurban bayramıydı ve de bayramlaşmalarda Sayın AK Parti 2. Sıra milletvekili Fahrettin Tuğrul, kendi iç bayramlaşmasında mikrofon da aynen şunu söyledi; ‘Sayın Belediye başkanı Özkan Yalım’ın elimizde bilgileri var. Çok yakında kamuoyuyla paylaşacağız.’ Bende buradan açık çağrı yapıyorum varsa elinizde en ufak benimle ilgili sorun, sıkıntı herhangi bir kanunsuzluk buyrun size bir hafta veriyorum” dedi. Sayın Fahrettin Tuğrul bugün Perşembe, bir hafta sonra Perşembe günü gece 12’ye kadar müddet veriyorum diyen Yalım, “Benimle ilgili ne varsa açıklayın ve de Perşembe günü akşam saat 12’den sonra Cuma’dan itibaren işte bu dosyalar açılacak. Bu dosyalar kimin biliyor musunuz? Seçimden önce ve geçen dönem yöneticisi olan Sayı Belediye başkanı ve de onun ekibinin neler yaptıklarıyla alakalı bütün dosyalar burada. Ben ilk önce sizin için fırsat veriyorum madem siz bayramlaşma programınızda böyle bir açıklama yaptınız, bir hafta size müddet, bir hafta içerisinde benimle ilgili ne açıklamak istiyorsanız buyrun, açıklayın. Yoksa bu Cuma değil öbür Cuma gerekenleri yapmaya başlayacağım. Ben tekrar Sayın Fahrettin Tuğrul’a özellikle bu mesajı gönderiyorum. Tüm vatandaşlarıma selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.  
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul’a açık çağrı yaptı.

Uşak Belediye başkanı Özkan Yalım kendisine, AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul’un kurban bayramlaşmasında ellerinde belge olduğu ve bunu kamuoyuyla paylaşacağını iddia ettiğini söyledi. Milletvekili Tuğrul’a cevap niteliğinde Belediye Başkanı Yalım, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Biliyorsunuz geçen hafta kurban bayramıydı ve de bayramlaşmalarda Sayın AK Parti 2. Sıra milletvekili Fahrettin Tuğrul, kendi iç bayramlaşmasında mikrofon da aynen şunu söyledi; ‘Sayın Belediye başkanı Özkan Yalım’ın elimizde bilgileri var. Çok yakında kamuoyuyla paylaşacağız.’ Bende buradan açık çağrı yapıyorum varsa elinizde en ufak benimle ilgili sorun, sıkıntı herhangi bir kanunsuzluk buyrun size bir hafta veriyorum” dedi.

Sayın Fahrettin Tuğrul bugün Perşembe, bir hafta sonra Perşembe günü gece 12’ye kadar müddet veriyorum diyen Yalım, “Benimle ilgili ne varsa açıklayın ve de Perşembe günü akşam saat 12’den sonra Cuma’dan itibaren işte bu dosyalar açılacak. Bu dosyalar kimin biliyor musunuz? Seçimden önce ve geçen dönem yöneticisi olan Sayı Belediye başkanı ve de onun ekibinin neler yaptıklarıyla alakalı bütün dosyalar burada. Ben ilk önce sizin için fırsat veriyorum madem siz bayramlaşma programınızda böyle bir açıklama yaptınız, bir hafta size müddet, bir hafta içerisinde benimle ilgili ne açıklamak istiyorsanız buyrun, açıklayın. Yoksa bu Cuma değil öbür Cuma gerekenleri yapmaya başlayacağım. Ben tekrar Sayın Fahrettin Tuğrul’a özellikle bu mesajı gönderiyorum. Tüm vatandaşlarıma selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.