tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

BEDAVA TİYATRO BİLETİ KAZANMAK İSTER MİSİNİZ?

Manşet 28.11.2023 - 00:05, Güncelleme: 27.11.2023 - 13:09 377+ kez okundu.
 

BEDAVA TİYATRO BİLETİ KAZANMAK İSTER MİSİNİZ?

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şehir Tiyatrosunun oynayacağı oyunlara bedava bilet kazanmak isteyenlere duyuruda bulundu.
Şehir Tiyatrosunun oynayacağı Papaz Kaçtı ve Dön Gel Dolap adlı oyunlar için bedava bilet kazanma şansı olduğunu bildirdi. Bedava Tiyatro biletini kazanabilmek için YouTube kanalına abone olmak, video’ya yorum ve beğeni yapmak yeterli olacak. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘’Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceği "Papaz Kaçtı" oyununa 2 kişilik bilet kazanmak ister misin ? Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceği "Dön Gel Dolap" oyununa 2 kişilik bilet kazanmak ister misin ?’’ açıklamasında bulundu.
Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şehir Tiyatrosunun oynayacağı oyunlara bedava bilet kazanmak isteyenlere duyuruda bulundu.

Şehir Tiyatrosunun oynayacağı Papaz Kaçtı ve Dön Gel Dolap adlı oyunlar için bedava bilet kazanma şansı olduğunu bildirdi.

Bedava Tiyatro biletini kazanabilmek için YouTube kanalına abone olmak, video’ya yorum ve beğeni yapmak yeterli olacak.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘’Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceği "Papaz Kaçtı" oyununa 2 kişilik bilet kazanmak ister misin ?

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceği "Dön Gel Dolap" oyununa 2 kişilik bilet kazanmak ister misin ?’’ açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.