tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

“Bizim Sandık” Uşak AKM’de

Manşet 21.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 21.03.2024 - 11:57 680+ kez okundu.
 

“Bizim Sandık” Uşak AKM’de

Uşak Kültür ve Sanat Müdürlüğünün duyurusuyla “Bizim Sandık” tiyatro oyunu Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alacak.
Oyunun konusu: "Bizim Sandık" Geleneksel Türk Tiyatrosunun temel taşlarından biri olan orta oyunu türünde kaleme alınmış bir komedi oyunudur. Kanlı Nigâr ve arkadaşları Kavuklunun babasından kalan evini kiralamak ister. Fakat evi kiralamak isteyen yalnızca onlar değildir.”  27 Mart’ta saat 21.00’da Uşaklı tiyatro severlerle buluşacak olan tiyatro oyununun biletleri Atatürk Kültür Merkezinden temin edilebilecek. Bilet fiyatları sivil 50 TL, öğrenci 30 TL olarak belirlendi.
Uşak Kültür ve Sanat Müdürlüğünün duyurusuyla “Bizim Sandık” tiyatro oyunu Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Oyunun konusu: "Bizim Sandık" Geleneksel Türk Tiyatrosunun temel taşlarından biri olan orta oyunu türünde kaleme alınmış bir komedi oyunudur. Kanlı Nigâr ve arkadaşları Kavuklunun babasından kalan evini kiralamak ister. Fakat evi kiralamak isteyen yalnızca onlar değildir.”

 27 Mart’ta saat 21.00’da Uşaklı tiyatro severlerle buluşacak olan tiyatro oyununun biletleri Atatürk Kültür Merkezinden temin edilebilecek. Bilet fiyatları sivil 50 TL, öğrenci 30 TL olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.