tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

CHP’DEN 8 MART KUTLAMA MESAJI

Manşet 09.03.2024 - 00:00, Güncelleme: 08.03.2024 - 12:07 637+ kez okundu.
 

CHP’DEN 8 MART KUTLAMA MESAJI

Uşak CHP Milletvekili Ali Karaoba, parti binasında yaptığı açıklama ile 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlama mesajı yayınladı.
Milletvekili Ali Karaoba sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şöyle dedi. ‘’Kadına yönelik şiddetin son bulduğu, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlandığı, kadınlarımızın haklarını sonuna kadar aldıkları ve kadın emeğinin yok sayılmadığı bir dünya temennisiyle Uşak CHP Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Ayaz, İl Başkanımız Sayın Sevinç Yazgan ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Özkan Yalım'la birlikte tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlarız!’’ ifadelerini kullandı.
Uşak CHP Milletvekili Ali Karaoba, parti binasında yaptığı açıklama ile 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Ali Karaoba sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şöyle dedi.

‘’Kadına yönelik şiddetin son bulduğu, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlandığı, kadınlarımızın haklarını sonuna kadar aldıkları ve kadın emeğinin yok sayılmadığı bir dünya temennisiyle Uşak CHP Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Ayaz, İl Başkanımız Sayın Sevinç Yazgan ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Özkan Yalım'la birlikte tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlarız!’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.