tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

CHP’li Karaoba, TBMM’de Orman Yangınlarını Konuştu

Manşet 28.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 27.06.2024 - 14:58 740 kez okundu.
 

CHP’li Karaoba, TBMM’de Orman Yangınlarını Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, TBMM Genel Kurulu'nda Uşak'taki yangınlarla ilgili yaptığı konuşmasında tüm köylere su tankeri alınmasını istedi.
TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada sözlerine Diyarbakır ve Mardin'deki yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet diliyerek başlayan CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, “Geçtiğimiz hafta ne yazık ki Uşak'ta da ciğerlerimiz, ormanlarımız, tarlalarımız göz göre göre yandı. Köylerimizdeki yetersiz önlemler, yangına müdahaledeki gecikmeler, kamu kurumlarımızın hantal kalması ve sorumluluk almakta gecikmesinden dolayı Akbulak, Köprübaşı, Kıran, Yenişehir, Kışla ve Gümüşkol köylerimizde tarım arazileri ve ormanları büyük bir hasar gördü” dedi. CHP’li Karaoba, “Ne acıdır ki Tarım ve Orman Bakanının çalışır durumdaki yangın söndürme uçaklarına "Hurda, işimize yaramaz." dediği bir dönemde yangınlar hâlen can alıyor, ormanları yok ediyor. Cumhurbaşkanının uçaklarından bir iki tanesini satsalar 50 tane yangın söndürme uçağı alınabilecekken bu topluma varlık içinde yokluk yaşatılıyor. Uşak'ta su tankerleri olmayan köylerimize su tanker alınması, var olanların sayısının artırılmasını talep ediyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, TBMM Genel Kurulu'nda Uşak'taki yangınlarla ilgili yaptığı konuşmasında tüm köylere su tankeri alınmasını istedi.

TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada sözlerine Diyarbakır ve Mardin'deki yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet diliyerek başlayan CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, “Geçtiğimiz hafta ne yazık ki Uşak'ta da ciğerlerimiz, ormanlarımız, tarlalarımız göz göre göre yandı. Köylerimizdeki yetersiz önlemler, yangına müdahaledeki gecikmeler, kamu kurumlarımızın hantal kalması ve sorumluluk almakta gecikmesinden dolayı Akbulak, Köprübaşı, Kıran, Yenişehir, Kışla ve Gümüşkol köylerimizde tarım arazileri ve ormanları büyük bir hasar gördü” dedi.

CHP’li Karaoba, “Ne acıdır ki Tarım ve Orman Bakanının çalışır durumdaki yangın söndürme uçaklarına "Hurda, işimize yaramaz." dediği bir dönemde yangınlar hâlen can alıyor, ormanları yok ediyor. Cumhurbaşkanının uçaklarından bir iki tanesini satsalar 50 tane yangın söndürme uçağı alınabilecekken bu topluma varlık içinde yokluk yaşatılıyor. Uşak'ta su tankerleri olmayan köylerimize su tanker alınması, var olanların sayısının artırılmasını talep ediyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.