tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

CHP’Lİ KARAOBA’DAN BAKANLIĞA, ‘3 MAYMUNU OYMANAYI BIRAKIN’

Manşet 09.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 08.04.2024 - 13:19 1392+ kez okundu.
 

CHP’Lİ KARAOBA’DAN BAKANLIĞA, ‘3 MAYMUNU OYMANAYI BIRAKIN’

(ÖZEL HABER) Uşak Haber Gazetesi olarak sorduk, CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba’ya ilimizdeki sağlık sorunlarını cevapladı.
Uşak Haber Gazetesi ve www.usakhabergazetesi.com.tr olarak Uşak’ta ki sağlık sistemi konusunda yönelttiğimiz soruları Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba yanıtladı. Uşak’ta sağlık sisteminin geldiği noktaya değinen CHP’li Karaoba, “TBMM'de dile getirdik, soru önergesi verdik, basınla sürekli bu konuyu görüştük. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Sağlık Bakanlığı’na ‘3 Maymunu oynamayı bir an önce bırakın’ dedik. Ama değişen bir şey olmadı. Şehrim Uşak'a ve Uşaklılara reva görülen bu sağlık sistemi düzelene kadar peşinizdeyim” dedi. Uşak’ta hayırsever vatandaşlarımızın hastanemize bağışladığı PED cihazına bir Onkolog’un yetersiz geldiğinin altını çizen CHP’li Dr. Ali Karaoba, “İlimizde Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmasına rağmen bağış yapılan bir PED cihazı olmasına rağmen bir Onkolog bulunması büyük şanssızlık. Cihaz ve onkolog yetersizliği nedeni ile hastalarımız kanser hastalığının yayılması konusunda yalnız bırakılması nedeni ile başka illere sevk olur hale geldi” diye konuştu. UŞAK’TA GÖZ SAĞLIĞINA 2 YIL İLERİ AMELİYAT GÜNÜ VERİLİYOR Uşak Haber Gazetesi olarak ilimizde MHRS sisteminde halen sorun var mı? Diyerek soru yönelttiğimiz CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, “Uşak’ta randevu sisteminde bir tık düzelme oldu ancak, gözde ciddi sıkıntılar halen yaşanıyor. Endoskobi ve kolonoskobide ciddi sıkıntılar var. Görüntüleme üniteleri sıkıntıda. Gözde belirli hastalara halen 2 yıla kadar ameliyat randevusu veriliyor. Bunun biran önce düzeltilmesi konusunda çalışmalarım devam ediyor. Uşaklımızın biran önce sağlığına kavuşması adına sağlıkta ileri tarih yerine biran önce sağlığına kavuşması için mücadelemi sürdüreceğim” diye konuştu. Uşak’ta ultrason ve MR çekimlerinde halen büyük sıkıntılar yaşandığını vurgulayan CHP’li Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, Ultrason ve MR çekimlerinde randevularda sıkıntıların sağlık sektörüne yapılacak yatırımlarla çözüme kavuşabileceğinin altını çizdi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Sağlık Bakanlığı’na ‘3 Maymunu oynamayın’ dedik. Ama değişen bir şey olmadı. Şehrim Uşak'a ve Uşaklılara reva görülen bu sağlık sistemi düzelene kadar TBMM’de peşinizde peşinde olacağım” dedi.    
(ÖZEL HABER) Uşak Haber Gazetesi olarak sorduk, CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba’ya ilimizdeki sağlık sorunlarını cevapladı.

Uşak Haber Gazetesi ve www.usakhabergazetesi.com.tr olarak Uşak’ta ki sağlık sistemi konusunda yönelttiğimiz soruları Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba yanıtladı. Uşak’ta sağlık sisteminin geldiği noktaya değinen CHP’li Karaoba, “TBMM'de dile getirdik, soru önergesi verdik, basınla sürekli bu konuyu görüştük. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Sağlık Bakanlığı’na ‘3 Maymunu oynamayı bir an önce bırakın’ dedik. Ama değişen bir şey olmadı. Şehrim Uşak'a ve Uşaklılara reva görülen bu sağlık sistemi düzelene kadar peşinizdeyim” dedi.

Uşak’ta hayırsever vatandaşlarımızın hastanemize bağışladığı PED cihazına bir Onkolog’un yetersiz geldiğinin altını çizen CHP’li Dr. Ali Karaoba, “İlimizde Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmasına rağmen bağış yapılan bir PED cihazı olmasına rağmen bir Onkolog bulunması büyük şanssızlık. Cihaz ve onkolog yetersizliği nedeni ile hastalarımız kanser hastalığının yayılması konusunda yalnız bırakılması nedeni ile başka illere sevk olur hale geldi” diye konuştu.

UŞAK’TA GÖZ SAĞLIĞINA 2 YIL İLERİ AMELİYAT GÜNÜ VERİLİYOR

Uşak Haber Gazetesi olarak ilimizde MHRS sisteminde halen sorun var mı? Diyerek soru yönelttiğimiz CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, “Uşak’ta randevu sisteminde bir tık düzelme oldu ancak, gözde ciddi sıkıntılar halen yaşanıyor. Endoskobi ve kolonoskobide ciddi sıkıntılar var. Görüntüleme üniteleri sıkıntıda.

Gözde belirli hastalara halen 2 yıla kadar ameliyat randevusu veriliyor. Bunun biran önce düzeltilmesi konusunda çalışmalarım devam ediyor. Uşaklımızın biran önce sağlığına kavuşması adına sağlıkta ileri tarih yerine biran önce sağlığına kavuşması için mücadelemi sürdüreceğim” diye konuştu.

Uşak’ta ultrason ve MR çekimlerinde halen büyük sıkıntılar yaşandığını vurgulayan CHP’li Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, Ultrason ve MR çekimlerinde randevularda sıkıntıların sağlık sektörüne yapılacak yatırımlarla çözüme kavuşabileceğinin altını çizdi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Sağlık Bakanlığı’na ‘3 Maymunu oynamayın’ dedik. Ama değişen bir şey olmadı. Şehrim Uşak'a ve Uşaklılara reva görülen bu sağlık sistemi düzelene kadar TBMM’de peşinizde peşinde olacağım” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.