tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

CHP’Lİ YALIM, “KAFETERYA SAMANLIK OLMUŞ”

Manşet 22.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 21.03.2024 - 13:43 738+ kez okundu.
 

CHP’Lİ YALIM, “KAFETERYA SAMANLIK OLMUŞ”

(ÖZEL HABER) CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, Uşak Akse Çamlığı’nda bulunan Hayvanat Bahçesi Kafeteryası’nın samanlık olduğunu, çok sayıda hayvanın ise eksildiğini iddia etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım seçim çalışmaları kapsamında uğradığı Akse Çamlığı’nda ki Hayvanat Bahçesi’nin içler acısı durumunu sosyal medya hesabından paylaşarak, belediye başkanı seçildiğinde Hayvanat Bahçesi’ni bir hafta içinde eski konforuna kavuşturacağını ifade etti. CHP’li Yalım, “2012 yılında açılan 2022 yılında milyonlar harcanarak yeniden revize edilen Akse Ormanı’nda ki Hayvanat Bahçesi’nin içinde bulunan kafeterya samanlık olmuş. İçinde saman balyaları ve köpekler var. Göreve gelir gelmez bu kafenin temizliğini hemen yaptıracağız. Halkımızın hizmetine sunulması için hızla girişimlerde bulunacağız. Yabani hayvanlar içerideki hayvanlara zarar veriyor. O yüzden hayvanat bahçesinin çevre korumalarını yapacağız” dedi. Milyonlar harcanarak yaptırılan Akse Çamlığı’nda ki Hayvanat Bahçesi önünden Uşak halkına seslenen CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, “Hayvanat Bahçesi dıştan böyle görünüyor, ancak içerisine girdiğimizde çok sayıda hayvanımızın maalesef eksildiğini veya yaşamını yitirdiğini tespit ettim. Benim esas içimi yaralayan, içimi dağlayan bir görüntü var. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum. Hayvanat Bahçesi girişinde anne, babaların çocukları ile birlikte geldiği, burada çay ve kahve içtikleri, dondurma ve pasta yedikleri güzelim kafeterya şu an ki haliyle benim içimi sızlattı. Dışarıdan çok düzgün görünen kafeteryanın içerisi içler acısı durumda. Kafeteryanın içerisi tamamen samanla doldurulmuş. Kafeterya samanlık olmuş” diye konuştu. Uşaklı vatandaşlarımızın ödediği vergilerle, milyonlar harcanarak yaptırılan kafeteryanın samanlık haline geldiğinin altını çizen CHP’li Yalım şunları söyledi: “Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Ama buradan vatandaşlarıma söz veriyorum. 1 Nisan’dan itibaren 31 Mart saat 22.00 civarında ben belediye başkanı seçileceğim. Mazbatayı aldığımdan itibaren ilk bir hafta içerisinde burası tertemiz hale gelecek. Tekrar en kısa sürede çalışmaları ve hayvanlarımızı tamamlatarak yeni hayvanat bahçemizi vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın her hafta sonrası annesine, babasına ‘Beni hayvanat bahçesine götür’ diyecek kadar güzel ve en zengin bir şekilde hizmete kavuşturacağım.”  
(ÖZEL HABER) CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, Uşak Akse Çamlığı’nda bulunan Hayvanat Bahçesi Kafeteryası’nın samanlık olduğunu, çok sayıda hayvanın ise eksildiğini iddia etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım seçim çalışmaları kapsamında uğradığı Akse Çamlığı’nda ki Hayvanat Bahçesi’nin içler acısı durumunu sosyal medya hesabından paylaşarak, belediye başkanı seçildiğinde Hayvanat Bahçesi’ni bir hafta içinde eski konforuna kavuşturacağını ifade etti. CHP’li Yalım, “2012 yılında açılan 2022 yılında milyonlar harcanarak yeniden revize edilen Akse Ormanı’nda ki Hayvanat Bahçesi’nin içinde bulunan kafeterya samanlık olmuş. İçinde saman balyaları ve köpekler var. Göreve gelir gelmez bu kafenin temizliğini hemen yaptıracağız. Halkımızın hizmetine sunulması için hızla girişimlerde bulunacağız. Yabani hayvanlar içerideki hayvanlara zarar veriyor. O yüzden hayvanat bahçesinin çevre korumalarını yapacağız” dedi.

Milyonlar harcanarak yaptırılan Akse Çamlığı’nda ki Hayvanat Bahçesi önünden Uşak halkına seslenen CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, “Hayvanat Bahçesi dıştan böyle görünüyor, ancak içerisine girdiğimizde çok sayıda hayvanımızın maalesef eksildiğini veya yaşamını yitirdiğini tespit ettim. Benim esas içimi yaralayan, içimi dağlayan bir görüntü var. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum. Hayvanat Bahçesi girişinde anne, babaların çocukları ile birlikte geldiği, burada çay ve kahve içtikleri, dondurma ve pasta yedikleri güzelim kafeterya şu an ki haliyle benim içimi sızlattı. Dışarıdan çok düzgün görünen kafeteryanın içerisi içler acısı durumda. Kafeteryanın içerisi tamamen samanla doldurulmuş. Kafeterya samanlık olmuş” diye konuştu.

Uşaklı vatandaşlarımızın ödediği vergilerle, milyonlar harcanarak yaptırılan kafeteryanın samanlık haline geldiğinin altını çizen CHP’li Yalım şunları söyledi:

“Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Ama buradan vatandaşlarıma söz veriyorum. 1 Nisan’dan itibaren 31 Mart saat 22.00 civarında ben belediye başkanı seçileceğim. Mazbatayı aldığımdan itibaren ilk bir hafta içerisinde burası tertemiz hale gelecek. Tekrar en kısa sürede çalışmaları ve hayvanlarımızı tamamlatarak yeni hayvanat bahçemizi vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın her hafta sonrası annesine, babasına ‘Beni hayvanat bahçesine götür’ diyecek kadar güzel ve en zengin bir şekilde hizmete kavuşturacağım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.