tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

CHP’li Yalım’dan AK Partili Güneş’e Çağrı

Manşet 29.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 28.06.2024 - 15:04 901 kez okundu.
 

CHP’li Yalım’dan AK Partili Güneş’e Çağrı

CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’e yönelik yaptığı konuşmada kendisinin lise yaptırdığını ifade ederek, “İki tane maaş alıyorsun, sen de bir sevap işle” dedi.
AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş ile Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım arasındaki gerginlik hız kesmeden devam ediyor. Başkan Yalım, sosyal medya hesabından İsmail Güneş’e yönelik yaptığı paylaşımda “Sayın İsmail Güneş geçen hafta bana bir soru sordu. Güneş, Cumhurbaşkanlığı bütçesinden Uşak Belediyesi’ne 2023’ün son aylarında 15 milyon TL para getirttiğini söyledi. Bu para niçinmiş, Eşme ilçemize ait Ahmetler köyünde yani Sayın Güneş’in köyünde çok amaçlı düğün salonu yapılmasıyla alakalıdır. Bunu bana sordu, bende araştırdım. Cumhurbaşkanlığı’ndan 15 milyon TL gelmiş ve bu işte gelen parayla İl Özel İdaresi adına Uşak Belediyesi bir yol yapacakmış. İl Özel İdaresi’de Ahmetler köyünde düğün salonu yapacakmış. Böyle bir İl Özel İdaresi ve Uşak Belediyesi kendi aralarında bir anlaşma yapmışlar. Ancak geçen dönem ki Sayın Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Cumhurbaşkanlığı’ndan bu para geldikten sonra bu parayı Uşak Belediyesi’ne ait ödemeler ile ilgili kullanmış, buradan Sayın İsmail Güneş’e ilk önce bunun bilgisini vereyim” dedi. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Sayın Güneş, 3 dönemdir milletvekilisiniz, 3. döneminizi yapıyorsunuz, ilk iki yıl milletvekilliğinizi yaptıktan sonra emekli oldunuz. Hem milletvekilliği maaşı, hem de milletvekilliği emekli maaşı olmak üzere yaklaşık on yıldır çift maaş alıyorsunuz. Ya insan kendi köyüne birşey yapmak ister, gerçekten bunu takdirle karşılıyorum da bunu devletin bütçesinden yaptırmaya ne gerek var. Gel şu maaşlarından biraz biriktir de veya biriktirdiklerinden git o Ahmetler köyümüze bir düğün salonu yaptır. Ondan sonra millet sana ‘Allah razı olsun’ desin, hatta bende geleyim o yaptırdığın düğün salonunun kurdelesini keseyim. Hayır yapmak, memleketine bir eser bırakmak gerçekten büyük sevaptır. Nasıl ben babam adına Sivaslı’da Dursun Yalım Fen Lisesi’ni yaptırdıysam bununla onur ve gurur duyuyorsam bu hazzı yaşıyorsam, gel sen de biriktirdiğin paralarla kendi köyün olan Eşme’nin Ahmetler köyüne bu salonu yaptır da hiç olmazsa sen de bir sevap işle” diye konuştu. Başkan Yalım, sözlerini şu şekilde sonlandırdı;  “Gönlümüz, enerjimiz, ruhumuz, varlığımız, her şeyimiz bu memleketin. Halkını sadece kâğıt üzerinde temsil edip milyonlarca lira maaş alanlara, her yerde kul hakkından bahsedip iş hemşerilerinin ihtiyaçlarına gelince elini cebine atmayanlara inat; biz her zaman memleketimize sevdayla bağlandık ve vatandaşımızı kendimizden önde tuttuk. Çünkü bizim sevdamız Uşak.”  
CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’e yönelik yaptığı konuşmada kendisinin lise yaptırdığını ifade ederek, “İki tane maaş alıyorsun, sen de bir sevap işle” dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş ile Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım arasındaki gerginlik hız kesmeden devam ediyor. Başkan Yalım, sosyal medya hesabından İsmail Güneş’e yönelik yaptığı paylaşımda “Sayın İsmail Güneş geçen hafta bana bir soru sordu. Güneş, Cumhurbaşkanlığı bütçesinden Uşak Belediyesi’ne 2023’ün son aylarında 15 milyon TL para getirttiğini söyledi. Bu para niçinmiş, Eşme ilçemize ait Ahmetler köyünde yani Sayın Güneş’in köyünde çok amaçlı düğün salonu yapılmasıyla alakalıdır. Bunu bana sordu, bende araştırdım. Cumhurbaşkanlığı’ndan 15 milyon TL gelmiş ve bu işte gelen parayla İl Özel İdaresi adına Uşak Belediyesi bir yol yapacakmış. İl Özel İdaresi’de Ahmetler köyünde düğün salonu yapacakmış. Böyle bir İl Özel İdaresi ve Uşak Belediyesi kendi aralarında bir anlaşma yapmışlar. Ancak geçen dönem ki Sayın Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Cumhurbaşkanlığı’ndan bu para geldikten sonra bu parayı Uşak Belediyesi’ne ait ödemeler ile ilgili kullanmış, buradan Sayın İsmail Güneş’e ilk önce bunun bilgisini vereyim” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Sayın Güneş, 3 dönemdir milletvekilisiniz, 3. döneminizi yapıyorsunuz, ilk iki yıl milletvekilliğinizi yaptıktan sonra emekli oldunuz. Hem milletvekilliği maaşı, hem de milletvekilliği emekli maaşı olmak üzere yaklaşık on yıldır çift maaş alıyorsunuz. Ya insan kendi köyüne birşey yapmak ister, gerçekten bunu takdirle karşılıyorum da bunu devletin bütçesinden yaptırmaya ne gerek var. Gel şu maaşlarından biraz biriktir de veya biriktirdiklerinden git o Ahmetler köyümüze bir düğün salonu yaptır. Ondan sonra millet sana ‘Allah razı olsun’ desin, hatta bende geleyim o yaptırdığın düğün salonunun kurdelesini keseyim. Hayır yapmak, memleketine bir eser bırakmak gerçekten büyük sevaptır. Nasıl ben babam adına Sivaslı’da Dursun Yalım Fen Lisesi’ni yaptırdıysam bununla onur ve gurur duyuyorsam bu hazzı yaşıyorsam, gel sen de biriktirdiğin paralarla kendi köyün olan Eşme’nin Ahmetler köyüne bu salonu yaptır da hiç olmazsa sen de bir sevap işle” diye konuştu.

Başkan Yalım, sözlerini şu şekilde sonlandırdı;  “Gönlümüz, enerjimiz, ruhumuz, varlığımız, her şeyimiz bu memleketin. Halkını sadece kâğıt üzerinde temsil edip milyonlarca lira maaş alanlara, her yerde kul hakkından bahsedip iş hemşerilerinin ihtiyaçlarına gelince elini cebine atmayanlara inat; biz her zaman memleketimize sevdayla bağlandık ve vatandaşımızı kendimizden önde tuttuk. Çünkü bizim sevdamız Uşak.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.