tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Elektrik kesintisi yaşayan Muharremşah’lılar ek trafo istiyor

Manşet 27.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 26.06.2024 - 14:08 715 kez okundu.
 

Elektrik kesintisi yaşayan Muharremşah’lılar ek trafo istiyor

CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, sürekli elektrik kesintilerinden mağdur olan Muharremşah Mahallesi sakinleri ile görüşerek konuyu ele alacağını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, Uşak merkeze bağlı Muharremşah Mahallesinde elektrik kesintilerinden mağdur vatandaşları dinleyerek konuyu çözüme kavuşturmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getireceğini ifade etti. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Dr. Ali Karaoba ve CHP Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, Muharremşah köyünü ziyaret ettiler, günde birçok kez kesilen elektrikler hakkında vatandaşların görüşlerini aldı. Muharremşah Mahallesi sakinleri, “Mahallemizde yaklaşık 26 su dalgıcı bulunuyor. Bunların günlük yakıt sarfiyatlarını mevcut trafo ancak karşıladığından dolayı, evlere ve yerleşim yerlerinde elektrik yetersiz geldiği için mahalle olarak sürekli elektrik kesintisi yaşıyoruz. Yıllardır yetkililerden ve ilgili kurumdan ek trafo istedik ama çözüm bulamadık” dediler. CHP Uşak Milletvekili Karaoba’ya sorunlarını aktaran Muharremşah Mahallesi sakinleri, “Trafomuz çok eski, son beş yılda 60 civarı yeni ev yapıldı, yetersiz kalıyor. Günde iki üç kere elektrik kesintisi yaşıyoruz. Bu yüzden buzdolaplarımız yandı, elektronik aletlerimiz zarar görüyor. En azından elektrik kesilmelerinin azaltılması için bir tane daha trafo yapılırsa bu sorunumuz düzelir diye düşünüyoruz. Kesintiler günlük yaşantımıza zarar verdiği gibi hayatımızı olumsuz etkiliyor. Yetkililerden bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz” şeklinde konuşarak mağdur olduklarını dile getirdi. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, “Vatandaşlarımızın büyük bir sorunu olan elektrik kesintileri hakkında bilgi aldım ve bu konu ile ilgili TBMM'ye soru önergesi verdim. Bu sorun çözülene kadar mücadele edeceğiz” dedi.  
CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, sürekli elektrik kesintilerinden mağdur olan Muharremşah Mahallesi sakinleri ile görüşerek konuyu ele alacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, Uşak merkeze bağlı Muharremşah Mahallesinde elektrik kesintilerinden mağdur vatandaşları dinleyerek konuyu çözüme kavuşturmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getireceğini ifade etti. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Dr. Ali Karaoba ve CHP Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, Muharremşah köyünü ziyaret ettiler, günde birçok kez kesilen elektrikler hakkında vatandaşların görüşlerini aldı. Muharremşah Mahallesi sakinleri, “Mahallemizde yaklaşık 26 su dalgıcı bulunuyor. Bunların günlük yakıt sarfiyatlarını mevcut trafo ancak karşıladığından dolayı, evlere ve yerleşim yerlerinde elektrik yetersiz geldiği için mahalle olarak sürekli elektrik kesintisi yaşıyoruz. Yıllardır yetkililerden ve ilgili kurumdan ek trafo istedik ama çözüm bulamadık” dediler.

CHP Uşak Milletvekili Karaoba’ya sorunlarını aktaran Muharremşah Mahallesi sakinleri, “Trafomuz çok eski, son beş yılda 60 civarı yeni ev yapıldı, yetersiz kalıyor. Günde iki üç kere elektrik kesintisi yaşıyoruz. Bu yüzden buzdolaplarımız yandı, elektronik aletlerimiz zarar görüyor. En azından elektrik kesilmelerinin azaltılması için bir tane daha trafo yapılırsa bu sorunumuz düzelir diye düşünüyoruz. Kesintiler günlük yaşantımıza zarar verdiği gibi hayatımızı olumsuz etkiliyor. Yetkililerden bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz” şeklinde konuşarak mağdur olduklarını dile getirdi.

Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, “Vatandaşlarımızın büyük bir sorunu olan elektrik kesintileri hakkında bilgi aldım ve bu konu ile ilgili TBMM'ye soru önergesi verdim. Bu sorun çözülene kadar mücadele edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.