tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Gaziantep'te Tekstil (Gömlek) Atölyesi Kiraya Verilecek

İlanlar 22.05.2024 - 00:00, Güncelleme: 22.05.2024 - 09:17 280+ kez okundu.
 

Gaziantep'te Tekstil (Gömlek) Atölyesi Kiraya Verilecek

.
Gaziantep Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nca Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Gaziantep ili İslahiye ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 617 ada 1 parselde bulunan tekstil (gömlek) atölyesini  kiraya verecek.İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile 4 Haziran 2024 tarihinde saat 10:00'da Gaziantep Valiliği Hükümet Konağı’nda bulunan 5. Kat 535 Nolu Odada İhale Komisyonunca yapılacak.İhaleye katılmak isteyenlerin  talep edilen belgeleri Gaziantep Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İdari ve Mali İşler Müdürlüğü 5.Kat 538 Numaralı Odaya teslim etmesi gerekmektedir.Ayrıntı için tıklayınız.
.

Gaziantep Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nca Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Gaziantep ili İslahiye ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 617 ada 1 parselde bulunan tekstil (gömlek) atölyesini  kiraya verecek.İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile 4 Haziran 2024 tarihinde saat 10:00'da  Gaziantep Valiliği Hükümet Konağı’nda bulunan 5. Kat 535 Nolu Odada İhale Komisyonunca yapılacak.İhaleye katılmak isteyenlerin  talep edilen belgeleri Gaziantep Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İdari ve Mali İşler Müdürlüğü 5.Kat 538 Numaralı Odaya teslim etmesi gerekmektedir.Ayrıntı için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.