tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

"Git Gel Dolap" Tiyatro Oyununu İzledi

Manşet 09.12.2023 - 00:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 10:01 570+ kez okundu.
 

"Git Gel Dolap" Tiyatro Oyununu İzledi

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Git Gel Dolap" adlı tiyatro oyununun prömiyer özel gösterimine katılarak tiyatro severlerle bir araya geldi.
Tiyatro oyunu, izleyiciler tarafından büyük ilgi ve beğeniyle karşılandı. Başkan Çakın, oyun sonrasında sahneye çıkarak, Şehir Tiyatrosu ekibine ve oyunculara performanslarından dolayı tebriklerini iletti. Ayrıca, oyunun başarılı bir şekilde sahnelenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. GİT GEL DOLAP TİYATRO OYUNUNUN KONUSU: The Dump Waiter iki kiralık katilin susuşlar ve kırık dökük cümlelerle, sevgi ve kırgınlıklarla verilen bunaltısıdır. Bu oyunda Gus, Ben’in yardımcısıdır ve Gus’a göre daha insani davranışları bulunmaktadır. Üst katta olup da hiç ortaya çıkmayan kişi “otorite”dir. Gus, bu otoriteyi sorgulayıp ona baş kaldırır ki bundan dolayı oyunun sonunda ezilen kişi yine o olur. Gus kendi işini de sorgulamaya başladığında yani düşünme zinciri başladığında dışarıdan müdahale gelir. Gitgel dolap, Gus teşkilatla ilgili ilk ciddi sorusunu sorduğunda açılır. Daha sonra kafasındaki düşünceleri ne zaman açıklamaya, ifade etmeye kalksa dışarıdan bir müdahale gelmeye devam eder. Ben dolaptan gelen istekleri emir olarak kabul edip yerine getirirken Gus’ın bu sorgulayıcı tavrı yukarıda kimin kurban olacağına dair yapılan yargılama sonucunu da belirler. Otoriteye baş kaldıran ile itaat edenin sonunun ne olduğunu oyunda açıkça vermez. TUANA GÜNEY
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Git Gel Dolap" adlı tiyatro oyununun prömiyer özel gösterimine katılarak tiyatro severlerle bir araya geldi.

Tiyatro oyunu, izleyiciler tarafından büyük ilgi ve beğeniyle karşılandı. Başkan Çakın, oyun sonrasında sahneye çıkarak, Şehir Tiyatrosu ekibine ve oyunculara performanslarından dolayı tebriklerini iletti. Ayrıca, oyunun başarılı bir şekilde sahnelenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

GİT GEL DOLAP TİYATRO OYUNUNUN KONUSU:

The Dump Waiter iki kiralık katilin susuşlar ve kırık dökük cümlelerle, sevgi ve kırgınlıklarla verilen bunaltısıdır. Bu oyunda Gus, Ben’in yardımcısıdır ve Gus’a göre daha insani davranışları bulunmaktadır. Üst katta olup da hiç ortaya çıkmayan kişi “otorite”dir. Gus, bu otoriteyi sorgulayıp ona baş kaldırır ki bundan dolayı oyunun sonunda ezilen kişi yine o olur. Gus kendi işini de sorgulamaya başladığında yani düşünme zinciri başladığında dışarıdan müdahale gelir. Gitgel dolap, Gus teşkilatla ilgili ilk ciddi sorusunu sorduğunda açılır. Daha sonra kafasındaki düşünceleri ne zaman açıklamaya, ifade etmeye kalksa dışarıdan bir müdahale gelmeye devam eder. Ben dolaptan gelen istekleri emir olarak kabul edip yerine getirirken Gus’ın bu sorgulayıcı tavrı yukarıda kimin kurban olacağına dair yapılan yargılama sonucunu da belirler. Otoriteye baş kaldıran ile itaat edenin sonunun ne olduğunu oyunda açıkça vermez.

TUANA GÜNEY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.