tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

"GÖZYAŞI SARAYI KÖSEM" UŞAK’LILARLA BULUŞTU

Manşet 26.11.2023 - 02:03, Güncelleme: 26.11.2023 - 10:14 580+ kez okundu.
 

"GÖZYAŞI SARAYI KÖSEM" UŞAK’LILARLA BULUŞTU

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü katkılarıyla sergilenen Gözyaşı Sarayı Kösem adlı oyun ile Uşaklı tiyatro severler buluştu.
Atatürk Kültür merkezinde sergilenen oyunda Çiğdem Tunç Tiyatrosunun oyuncularının sergilediği oyun Uşaklılar tarafından büyük beğeni kazandı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, ‘’Bir destan, bir sevda, bir kahramanlık öyküsü "Gözyaşı Sarayı Kösem" oyunu Atatürk Kültür Merkezini dolduran sanatsever vatandaşlarımız ile buluştu.. Çiğdem Tunç Tiyatrosunun değerli oyuncularının sahnelediği oyun izleyicilerden büyük beğeni topladı. Oyun sonunda Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Zeynep Ceylaner tüm oyuncular adına Çiğdem Tunç'a teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.’’ Denildi.
Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü katkılarıyla sergilenen Gözyaşı Sarayı Kösem adlı oyun ile Uşaklı tiyatro severler buluştu.

Atatürk Kültür merkezinde sergilenen oyunda Çiğdem Tunç Tiyatrosunun oyuncularının sergilediği oyun Uşaklılar tarafından büyük beğeni kazandı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, ‘’Bir destan, bir sevda, bir kahramanlık öyküsü "Gözyaşı Sarayı Kösem" oyunu Atatürk Kültür Merkezini dolduran sanatsever vatandaşlarımız ile buluştu.. Çiğdem Tunç Tiyatrosunun değerli oyuncularının sahnelediği oyun izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Oyun sonunda Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Zeynep Ceylaner tüm oyuncular adına Çiğdem Tunç'a teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.’’ Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.