tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

İSMAİL GÜNEŞ’TEN TEBRİK MESAJI

Manşet 26.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 25.04.2024 - 17:12 602+ kez okundu.
 

İSMAİL GÜNEŞ’TEN TEBRİK MESAJI

Uşak Ak Parti Milletvekili İsmail Güneş, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçiminde Mehmet Bayar ve Nafiz Mıdık’ı tebrik mesajı yayınlayıp hayırlı olmasını diledi.
AK Parti Milletvekili İsmail Güneş paylaşımında şöyle dedi. ‘’Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçim Toplantısında Muhtarlarımızın desteği ile İl Genel Meclis Üyelerimiz Mehmet Bayar ve Nafiz Mıdık seçilmiştir. Mehmet Bayar 58 Nafiz Mıdık 55 Aynur Yurtsever 38 Ahmet Doğan 26 Seçime katılan tüm muhtarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. İl Genel Meclis üyelerimiz Mehmet Bayar ve Nafiz Mıdık’ı tebrik eder, köylerimize hayırlı olmasını dilerim.’’ Dedi. Köylere hizmet götürme birliğinin encümeni birlik başkanının başkanlığında, meclisin kendi üyeleri arasından gizli oyla seçeceği iki il genel meclisi üyesi ve iki köy muhtarı olmak üzere beş kişiden oluşur. Birlik encümeni birlik tüzüğünde belirtilen sürelerle toplanır. Bu süre bir ayı aşamaz.
Uşak Ak Parti Milletvekili İsmail Güneş, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçiminde Mehmet Bayar ve Nafiz Mıdık’ı tebrik mesajı yayınlayıp hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Milletvekili İsmail Güneş paylaşımında şöyle dedi.

‘’Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçim Toplantısında Muhtarlarımızın desteği ile İl Genel Meclis Üyelerimiz Mehmet Bayar ve Nafiz Mıdık seçilmiştir.

Mehmet Bayar 58

Nafiz Mıdık 55

Aynur Yurtsever 38

Ahmet Doğan 26

Seçime katılan tüm muhtarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. İl Genel Meclis üyelerimiz Mehmet Bayar ve Nafiz Mıdık’ı tebrik eder, köylerimize hayırlı olmasını dilerim.’’ Dedi.

Köylere hizmet götürme birliğinin encümeni birlik başkanının başkanlığında, meclisin kendi üyeleri arasından gizli oyla seçeceği iki il genel meclisi üyesi ve iki köy muhtarı olmak üzere beş kişiden oluşur. Birlik encümeni birlik tüzüğünde belirtilen sürelerle toplanır. Bu süre bir ayı aşamaz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.