tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

KAMPÜSTE COŞKU, HER AN EĞLENCE DOLU

Manşet 08.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 07.06.2024 - 15:41 1040 kez okundu.
 

KAMPÜSTE COŞKU, HER AN EĞLENCE DOLU

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri, Kampüslerinde Son Eğlence Faaliyetini Gerçekleştirdi.
Halkla ilişkiler kampanyaları dersleri kapsamında Uşak Üniversitesi’nde öğrencilerin eğlenebileceği faaliyetler oluşturmayı amaçlayan Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Melisa Gökay, Asal Algburi, Nurhan Metreş ve Barış Gökdumanoğlu son etkinliklerini gerçekleştirdi. Etkinlik sahibi öğrenciler tarafından 3 Haziran 2024 tarihinde Uşak Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi, kantin terasında ‘Seçtiğin Dizi Karakteri Ol’ konseptli moda yarışması düzenlendi. 7 Fil Butik, M.D.Y Güzellik Merkezi, Bahar Kuaför ve Hüseyin Çoker sponsorluğunda düzenlenen yarışmada, birinci olan A.Ö. adlı öğrenciye 7 Fil Butik’den seçtiği bir kıyafet ve Hüseyin Çoker’den tıraş hediyesi, ikinci olan M.S. adlı öğrenciye M.D.Y Güzellik Merkezi’nden cilt bakım hediyesi ve üçüncü olan H.C. adlı öğrenciye Bahar Kuaförden saç kesim hediyesi verildi. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi kantininde 6 Haziran 2024 tarihinde akustik konser düzenleyen öğrencilerin sahnesinde İsmail Akbaş yer aldı. Konserin ardından yirmi kişilik kontenjan oluşturan proje paydaşı öğrenciler; Uşak Üniversitesi ormanında ödüllü doğa yürüyüşü düzenledi. Doğa yürüyüşlerinde katılımcılara ikramlarda bulunan etkinlik sahibi öğrenciler, mola sırasında öğrencilere kağıt ve boya dağıtarak doğa resimleri çizmelerini ve seçtikleri üç resme ödül vereceklerini ifade etti. Öğrenciler; birinciye 100 TL değerinde play store hediye çeki, ikinciye 50 TL değerinde play store hediye çeki ve üçüncüye dekoratif mum hediye ederek “Kampüste coşku, her an eğlence dolu” sloganlarıyla etkinliklerini sonlandırdı.  
Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri, Kampüslerinde Son Eğlence Faaliyetini Gerçekleştirdi.

Halkla ilişkiler kampanyaları dersleri kapsamında Uşak Üniversitesi’nde öğrencilerin eğlenebileceği faaliyetler oluşturmayı amaçlayan Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Melisa Gökay, Asal Algburi, Nurhan Metreş ve Barış Gökdumanoğlu son etkinliklerini gerçekleştirdi. Etkinlik sahibi öğrenciler tarafından 3 Haziran 2024 tarihinde Uşak Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi, kantin terasında ‘Seçtiğin Dizi Karakteri Ol’ konseptli moda yarışması düzenlendi. 7 Fil Butik, M.D.Y Güzellik Merkezi, Bahar Kuaför ve Hüseyin Çoker sponsorluğunda düzenlenen yarışmada, birinci olan A.Ö. adlı öğrenciye 7 Fil Butik’den seçtiği bir kıyafet ve Hüseyin Çoker’den tıraş hediyesi, ikinci olan M.S. adlı öğrenciye M.D.Y Güzellik Merkezi’nden cilt bakım hediyesi ve üçüncü olan H.C. adlı öğrenciye Bahar Kuaförden saç kesim hediyesi verildi.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi kantininde 6 Haziran 2024 tarihinde akustik konser düzenleyen öğrencilerin sahnesinde İsmail Akbaş yer aldı. Konserin ardından yirmi kişilik kontenjan oluşturan proje paydaşı öğrenciler; Uşak Üniversitesi ormanında ödüllü doğa yürüyüşü düzenledi. Doğa yürüyüşlerinde katılımcılara ikramlarda bulunan etkinlik sahibi öğrenciler, mola sırasında öğrencilere kağıt ve boya dağıtarak doğa resimleri çizmelerini ve seçtikleri üç resme ödül vereceklerini ifade etti. Öğrenciler; birinciye 100 TL değerinde play store hediye çeki, ikinciye 50 TL değerinde play store hediye çeki ve üçüncüye dekoratif mum hediye ederek “Kampüste coşku, her an eğlence dolu” sloganlarıyla etkinliklerini sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.