tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Karaoba, “Sözlerimizin Karşılık Bulduğunu Görmek sevindirici”

Manşet 01.07.2024 - 00:05, Güncelleme: 30.06.2024 - 13:59 663 kez okundu.
 

Karaoba, “Sözlerimizin Karşılık Bulduğunu Görmek sevindirici”

Haziran ayının başında Suriye ile Türkiye arasında makam arabası ile insan kaçakçılığı yapan komutanın konusunu TBMM Genel Kurulu'nda dile getiren CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, İnsan kaçakçılığı yapanların gözaltına alınmasından dolayı sevindiğini dile getirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Karaoba, Haziran ayının başında TBMM’de yaptığı konuşmada, “AK Parti iktidarının bu ülkeye en büyük zararlarından biri de köklü ve saygın kurumlarımızın içini boşaltmak, itibarını ayaklar altına almakla olmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerimizde yaşanan bir skandal da bunun son örneklerindendir. Buradan sormak istiyorum: Hudut namustur anlayışıyla kahramanca ve vefakarca savaşan Mehmet’imizin olduğu bölgede 2022’de Tuğgeneral olan bir tugay komutanının aracında insan kaçakçılığı yapılmışmıdır? Yapıldıysa şimdiye kadar kaç kişi sınırdan geçirilmiştir? Sınırdan geçirilen kaçakçıların uyrukları, statüleri nedir? Bu kaçakçılığın karşılığında ne alınmıştır? Bu komutanın görevi kötüye kullanma suçundan yargılanması gerekmez mi? Böyle bir ihtimal ortada iken söz konusu generalin emekliye sevk edildiği doğru mudur? Kamuoyu bu soruların cevabını bekliyor. Kirli siyasetinizi ve ilişkilerinizi ordumuzun üzerinden çekin” ifadelerini kullandı. Milletvekili Karaoba, insan kaçakçılarının gözaltına alınmasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “İnsan kaçakçılığı ile Ordumuzu küçük düşürenlerin geç de olsa gözaltına alındığını görmek ve sözlerimizin karşılık bulduğunu görmek sevindirici” ifadelerine yer verdi.  
Haziran ayının başında Suriye ile Türkiye arasında makam arabası ile insan kaçakçılığı yapan komutanın konusunu TBMM Genel Kurulu'nda dile getiren CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, İnsan kaçakçılığı yapanların gözaltına alınmasından dolayı sevindiğini dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Karaoba, Haziran ayının başında TBMM’de yaptığı konuşmada,

“AK Parti iktidarının bu ülkeye en büyük zararlarından biri de köklü ve saygın kurumlarımızın içini boşaltmak, itibarını ayaklar altına almakla olmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerimizde yaşanan bir skandal da bunun son örneklerindendir. Buradan sormak istiyorum: Hudut namustur anlayışıyla kahramanca ve vefakarca savaşan Mehmet’imizin olduğu bölgede 2022’de Tuğgeneral olan bir tugay komutanının aracında insan kaçakçılığı yapılmışmıdır? Yapıldıysa şimdiye kadar kaç kişi sınırdan geçirilmiştir? Sınırdan geçirilen kaçakçıların uyrukları, statüleri nedir? Bu kaçakçılığın karşılığında ne alınmıştır? Bu komutanın görevi kötüye kullanma suçundan yargılanması gerekmez mi? Böyle bir ihtimal ortada iken söz konusu generalin emekliye sevk edildiği doğru mudur? Kamuoyu bu soruların cevabını bekliyor. Kirli siyasetinizi ve ilişkilerinizi ordumuzun üzerinden çekin” ifadelerini kullandı. Milletvekili Karaoba, insan kaçakçılarının gözaltına alınmasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “ İnsan kaçakçılığı ile Ordumuzu küçük düşürenlerin geç de olsa gözaltına alındığını görmek ve sözlerimizin karşılık bulduğunu görmek sevindirici” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.