tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Karaoba’dan, Diyarbakır ve Mardin’e geçmiş olsun mesajı

Manşet 24.06.2024 - 00:05, Güncelleme: 23.06.2024 - 13:36 610 kez okundu.
 

Karaoba’dan, Diyarbakır ve Mardin’e geçmiş olsun mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Köksalan mahallesi ve Yazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler köyünde çıkan yangında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara şifa diledi.
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Köksalan mahallesi ve Yazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler köyünde meydana gelen yangın sebebi ile 11 kişi hayatını kaybetti, 78 kişi yangından etkilendi. Yangınlar sebebi ile olay yerlerine Diyarbakır’dan 24 Ambulans ve 3 UMKE Timi ile Mardin’den 15 Ambulans ve 4 UMKE Timi görevlendirilmiştir. Bilindiği gibi, yangınlar ilgili birimlerce söndürülmüş olup, soğutma çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yaralılara acil şifalar dilerim” sözlerini kullandı. Diyarbakır Çınar ilçesi Köksalan kırsal mahallesi’nde çıkan yangın ile ilgili çalışmaları koordine eden Vali Ali İhsan Su açıklamalarda bulundu. Vali  Ali İhsan Su:”İlimiz Çınar ilçesi Köksalan kırsal mahallesi’nde anız ve örtü yangını olarak başlayan yangın, ekiplerimizin müdahalesiyle kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları devam etmektedir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu. Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardin-Mazıdağı ile Diyarbakır- Çınar kırsalında çıkan yangında yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Vali Akkoyun, Mardin Milletvekili Faruk Kılıç ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu ile birlikte Mazıdağı Devlet Hastanesini ziyaret ederek, kırsal mahallelerde meydana gelen yangına müdahale ettikleri sırada yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  
Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Köksalan mahallesi ve Yazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler köyünde çıkan yangında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara şifa diledi.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Köksalan mahallesi ve Yazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler köyünde meydana gelen yangın sebebi ile 11 kişi hayatını kaybetti, 78 kişi yangından etkilendi. Yangınlar sebebi ile olay yerlerine Diyarbakır’dan 24 Ambulans ve 3 UMKE Timi ile Mardin’den 15 Ambulans ve 4 UMKE Timi görevlendirilmiştir. Bilindiği gibi, yangınlar ilgili birimlerce söndürülmüş olup, soğutma çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yaralılara acil şifalar dilerim” sözlerini kullandı.

Diyarbakır Çınar ilçesi Köksalan kırsal mahallesi’nde çıkan yangın ile ilgili çalışmaları koordine eden Vali Ali İhsan Su açıklamalarda bulundu. Vali  Ali İhsan Su:”İlimiz Çınar ilçesi Köksalan kırsal mahallesi’nde anız ve örtü yangını olarak başlayan yangın, ekiplerimizin müdahalesiyle kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları devam etmektedir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardin-Mazıdağı ile Diyarbakır- Çınar kırsalında çıkan yangında yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Vali Akkoyun, Mardin Milletvekili Faruk Kılıç ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu ile birlikte Mazıdağı Devlet Hastanesini ziyaret ederek, kırsal mahallelerde meydana gelen yangına müdahale ettikleri sırada yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.